Monday, June 11, 2012

:: Bile Gegurl Bertemu Mak Jemah ::

Jeng jeng jeng?....dpt teka x sape mak jemah yg gegurl maksudkan nie..suspen suspen suspen...ke xde rase suspen pun???..haaaaa,xde ker?..owwwh come on!!..malu gegurl tau..auuwwwww!!!..hahaha..okayh la..gegurl bagi clue, PUTRAJAYA..agak2 dh tau dh?..hurmmmm ade yg belum dpt tangkap lagik?...ye la ye la..tau tau..gegurl tau korang malas nak berteka-taki and mmg kalau boleh nak straight to the point je kan..nak menguji minda skit pun xleh tau..wakakakaka..MAK JEMAH yg gegurl maksudkan ialahhhhhh (drum roll)..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaaaaaaa..hehehe..sape lagi kalau bkn mak jemah sue syawal..;D
 nana keding pun terjebak sekali..hahaha..

Gegurl gie Putrajaya jmp mak jemah sbb nak passed RV..mak jemah ade order from kakak gegurl..so alang2 xpenah jmp lagi mak jemah nie kan, gegurl antarkanla..sambil menyelam minum air katenye..ari before tuh ade ajak gegurl nye kechentaan utk temankan..since diah pun kenal sue syawal, so alang2 mmg ajak sekali la..tp biasalah kan kalau dh ajak sorang mesti la nak ajak lagi dua org kechentaan gegurl nie..dh lama rasenye x bertentang mata ngan dieorg..rindu plak rase dihati..

Nana keding on je tp nana mia xleh sbb amrul ade kat KL...bile amrul ade kat KL, kiteorg pun mmg xkan kacau si nana sbb tau yg dieorg ssh nak berjmp..kasik chan la nak beromentik2 skit dieorg berdua..ngan kiteorg dh puas dh beromentik2 nie..wakakakaka..

Jmp mak jemah sue syawal nie kat Alamanda Putrajaya..kat RASA Food Court..smp je sana diah kol mak jemah..baru nak melintas jalan ghupenye..hehe..so biasalah kalau dh kat food court kan, tetibe je jd lapoooooo..kiteorg gie la beli makanan dulu..tgh tunggu makanan siap tetibe mak jemah dh smp..makanan dh siap n gegurl gie la kat table..serious tau bile jmp mak jemah nie mcm dh lama dh kenal je..friendly sgt n gile2..wakakakka..walaupun pregnant tp bdn selim melim u..jeles aiii!!!..kalau dr belakang mmg xkan tau yg mak jemah nie pregnant tau..

Xlama pastu mak jemah gie jmp en asben nye en akob kat Johnny's..dokek yo Johnny's tuh..dlm kawasn food court tuh jugak..bile dtg balik kat kiteorg siap bwk hero lagi..haippp,bkn en akob okayh..tp syawal..wahhhhh, sgt sweet sgt manis sgt comel tau syawal..walaupun rambutmu gonjeng tp senyumanmu tatap manis..serious tau syawal kalau senyum mmg sweet..

Time borak2, smbl2 tuh gegurl gurau2 ngan syawal..gegurl ulur tangan syawal sambut..ulang2 itu je..memule malu, jual mahal, sekali berulang2 plak..hahahaha..tp bile dh kene tegur ngan ibu terus shy shy cat nyorok kat bwk tiak ibu..wakakakak..sweet gile..

Siap ade ole2 dari mak jemah tau u'ollss utk kiteorg..kek tiramitsu ..serious sedap!!!..tq mak jemah!!..suke3!!..siap belanja extra strawberry lagi kat tepi tuh..hehehe..


Happy sangat dpt jmp mak jemah..selalu berbalas2 comment je kat blog ngan FB..alih2 dpt gak bertentang mata..nnt kalau mak jemah turun KL jgn lupe roger2 gegurl hokeyh!!..;D

28 comments:

  1. uih..jelesnya kamu jumpa blogger, kita teringin nak jumpa gugurl, tp segan sebab kita tak vogue cam gugurl..hehehehehee

    ReplyDelete
  2. bila agaknya gegurl nak mencemar duli jumpa mak jemah ni plak...lalala

    ReplyDelete
  3. so sweet jaa...suke jaa tau...suke2...RVC tu mmg sedap nak mati tu..terbaik..tau suke jaa burak2 ...sampai rasa tak puas jaa burak2 ok...

    ReplyDelete
  4. wah dating kat ALMANDA ....nape tak bagi tahu kita..nak jumpa jugak...

    ReplyDelete
  5. menyampah sebab tayang gambo kek..!! sue, nak jugakkkkkk kek... hehheh

    ReplyDelete
  6. ada extra stawberry....suka!!!

    ReplyDelete
  7. untunglaaa :)

    bila nak jumpa dkna lak??

    ReplyDelete
  8. @iduraz alaaaaa...moh la jmp..semua blogger2 semua vogue2 tau..tamo la cko mcm tuh..so bile mau ketemu?..;D

    ReplyDelete
  9. @♥cikmOt♥ bile2 je gegurl sanggup mencemar duli kalau ade yg sanggup jmp gegurl..hahahaha..

    ReplyDelete
  10. @syawalsimpsons kan sue..xpuas rase borak2..sweet sgt syawal..friendly tp malu2..hahahaha..

    ReplyDelete
  11. @cik Jue Aka Ibu Farisyah cik jue pun duk putrajaya gak keR?..adehh,kalau tau jmp sekali kan..

    ReplyDelete
  12. @Nana huahuahuahua..6weekend xde umah mmg canner je nak ikut kiteorg..ahahaha..

    ReplyDelete
  13. @IntaNBerliaN sedap tau ina..xmanis..perfectooo!!!..hehe..

    ReplyDelete
  14. @pinky semua yg extra tuh semua aiii sapu..hehe..

    ReplyDelete
  15. @Adylia Qarissa nnt kite set date ngan time wokeh?..dkna duk mana?..

    ReplyDelete
  16. wah..bestnay teu sis..
    untung2..hee

    ReplyDelete
  17. owh itulah mak jemahnya...pernah jumpa seklai masa lawan boling sesama blogger...

    ReplyDelete
  18. @Nurul Akmal best dpt jmp mak jemah nie..berlumba2 nak ckp..hehe..

    ReplyDelete
  19. @tiefazatie best...nnt meh le join2 kiteorg..;D

    ReplyDelete
  20. @MamaEma itu lah dia mak jemah..hehe..owh,penah jmp nyeah?..bestnye siap ade bowling utk blogger lg..;D

    ReplyDelete
  21. mak jemah dh masuk geng ye..

    ReplyDelete
  22. @fieda hahaha..lebih kurang la kak fieda..;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...