Friday, June 15, 2012

:: Sape Sape Sape Irwan Nor Ishar Nie??? ::

Siapakah gerangan Irwan Nor Ishar nie???!!!..tetibe je muncul nama dlm kepala gegurl skang nie..adakah gegurl menduakan mok mok???..owh tidak!!!..xpenah terniat pun terdetik pun..mok mok domok ku tetap dihati..huahuahuahua..tp siapakah gerangan empunya nama nie??..jeng jeng jeng!!!..

Irwan Nor Ishar..dulu2 time gegurl muda remaja penah nak ngorat gegurl..phewitttttt..(amboi amboi amboi senahhhhh, sikit punye berani ko cite psl "org" tuh ngorat ko!!..agak2 mok mok marah x?....wahahaha)..tp gegurl wat bolayan je..kalau DIA ajak keluar, gegurl ikut jer..sbb pikir kawan je pun time tuh..kawan2 kiteorg adalah org sama..penah la kawan gegurl ckp"sya, ko xnk ke kat DIA sya..DIA minat ko dh lama ko tau.."..halamak, tetibe terkenang zaman muda2 remaja gitu..skang nie remaja lagi pe..kuikuikui...iyo lah kan dh kalau ayat tuh time muda2 selalu gegurl dgr..kalau aiiii suke mestilah i bg respon u'ollsssss..kalau aiii pikir kawan je mmg aii layan mcm kawan2 la..."xnak la..kawan2 je la kut"..wahhhhh, jual mahal..budget2 jer kan ko nie kan sya..ehhh, of course la kene jual mahal..xkan nak jual murah2 sekati 3hengget kut..hahahaha..

DIA tau gegurl suke ape tau..dulu kalau ade ape2 yg berkaitan ngan gegurl suke tuh mesti DIA kol ajak tgk..contoh la die tau gegurl suke tgk M Daud Kilau punye show, (xde artis lain ke sya oiiii) so kalau ade M Duad Kilau punye show confirm2 la die ajak gegurl..so bile gegurl dh suke mmg confirm2 la gegurl gie..bkn bg harapan kat DIA tp org tua2 kata rezeki jgn ditolakkkkk, musuh jgn sekali2 kite crk..so gegurl xnk wat musuh ngan DIA so gegurl okayh kan aje n some more xbaik lawan ckp org2 tua..hakhakhaktuiihhh..padahal mmg dh suke tgk M Duad Kilau nye show (M Daud Kilau tuh contoh ye kengkwn..mintak maap Datokkkkkkk M Daud Kilau)..waakakakakka..

Pastu byk la cara DIA wat utk ngorat gegurl tp ntah xtau la asal xleh nak terima jugak..last2 frust DIA bwk diri..chiannyeee lahaiiiiiii..sorry DIA..

Nak tau sape DIA tuh?...DIA adalah......

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



MOK MOK laaaa...sapo lagikkk..wakakakakka..mesti ade yg pikir lain kan..ngeeeeee..gilo ke hapo nak wat entry pasal laki lain kat blog gegurl nieh..dh la mok mok kadang curik2 tgk blog gegurl..mau kene starlite dahi 7hari 7mlm kalau ado entry pasal laki lain..xpasal2 nnt dahi gegurl jd mcm dahi ikan emas..benjol je sokmo..wahahaha..

Benjol mcm nie haaaaa..kalau surut xpe..kalau permanent nnt canner..pipi dh mcm ala2 dh tuh..wakakakka..

DIA was my ex-Friend, my ex-BF, my ex-Fiancee and now my Husband..kalau tetibe teringat zaman dolu-dolu2 kan, mesti kiteorg gelak2..pastu mula la mok mok berdrama..sedih la konon time dulu gegurl wat xlayan die..jual mahal lagik...bak kate org kan kan, lelaki nie kalau kite jual mahal lagi dieorg kejar..kalau kite duk jual murah sgt, lagi dieorg lari..org yg kate bkn gegurl yg kate tau..tp pucuk pangkal nye berbalik pada satu bende..JODOH..kalau ALLAH tuh dh tulis yg mok mok JODOH gegurl, mok mok la..

Pastu bile kiteorg together kan, ade yg mcm terkejut n ade yg x terkejut..sbb most of kawan2 kiteorg tau yg mok mok minat kat gegurl nie dh lama..time gegurl sekolah2 lagi and mok mok plak kat kolej kut..agaknye la..tp yg pasti bkn tgh sekolah la..mok mok kan 40thn dh..marah mok mok kalau die tau gegurl ckp umur die 40..wakakakkaka..time gegurl kawen kan, kawan gegurl yg dulu penah ckp yg mok mok suke gegurl tuh dtg time reception, siap perli2 "itu la..dulu ckp xsuke la xnk la..kan dh jadi laki ko skang nie..hahaha.."

i HEART u IRWAN NOR ISHAR for ETERNITY!!!!..big big hug n lots and lots of kisses!!!.. 

13 comments:

  1. wakakakaka.....m daud kilau....


    dah agak mst mok mok...=P

    ReplyDelete
  2. so sweeettt!!!! smoga berkekalan pasha...aminn

    ReplyDelete
  3. so sweet....jaga2 mok mok pantau tu..kikikiki..

    ReplyDelete
  4. ololo...sweetnyer dia wat entry suprise mok2 dia ye..

    ReplyDelete
  5. kalo citer kisah dlu2 sure klakar kn..hehe

    ReplyDelete
  6. hahahaaa..ingat artis baru tadi :)

    ReplyDelete
  7. Hhehehee, mestila si jantung hati kan...

    Mmeang kalau cerita pasal laki lain kena hempuk la ngan laki sendiri kan..

    Kenangan lama tu..heheee

    ReplyDelete
  8. aduh suspen..nasib baik mok mok..ada berani cerita pasal lelaki lain...hahahaha

    ReplyDelete
  9. wah sebut pasal benjul ni.. kepala say baru je benjol =) sakit lagi bile tekan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...