Tuesday, June 12, 2012

:: Nak Pil Tido!!!! ::

Gegurl nak pil tidooo!!!..uwaaaaa!!!..dh 2 hari dh mlm xleh tido..gegurl ngantuk sgt2 tp mata xleh nak pejam..stresss tauuu!!!!...eehhh, mata leh pejam tp xnak lena..waakaka..kalau dpt tido pun x smp sejam itupun x berapa lena..aarrggghhhhhh!!!..nak nangis rase!!!..puas duk pejamkan mata nie tp xleh gak lena..dh la xleh nak tido, ngan rase xsedap hati lagi!!..adeehhhh!!!...pusing kiri xleh pusing kanan pun xleh..why why why why why why!!!!...i just wanna sleep!!!!!..that's allll!!!!!!..

Jeles sungguh tgk mok mok kat sebelah tido ngan tenang siap ade "irama lagu" lagi tau..mok mok kan mana ade masalah nak tido..within 5seconds je dh gone..pantang letak kepala kat bantal..sgt3 jeles!!!..bile xleh tido tuh, online FB guna henpon..xcukup online ngan henpon, pakai plak iPad..sbb pikir2 balik nape je nak bazirkan bill tepon kalau dh ade bende free..hehehe..gunakan la sebaik mungkin..ye dokkkk..wifi dh ade..iPad dh ade..watpe la nak bersusah2..bknnye kene bgn gie on PC ke hape ke..sambil baring sambil online..ngeeeeeee....

Ingat bile dh berFB bole nak wat mata jd kuyu..xleh jugak!!!!!!!.argghhhhh!!!..double stresss!!!!..xleh jadik nie..letak iPad tepi, henpon tepi, kali nie nak cube gak lelapkan mata..pun xlehhh!!!!..triple stressss!!!..time tuh baru lah terpikir kalau lah ade pil tido kan best..ye ye gegurl tau xelok makan pil tido..nnt addicted..tp kan kalau xleh tido sgt2, itu la bende yg gegurl terpikir tau..

Kalau hari2 mcm nie boleh kene INSOMNIA tau!!!!!..uwaaaaaa!!!!

bestnye lahai kalau dpt tido mcm baby nie....;(

26 comments:

  1. ko kire la biri2 ke, kambing ke, unta ke... hahahha....

    ReplyDelete
  2. @watyz ko ingat aku mr bean?..wakakkaka..yg kene kire kambing biri2 sebelum tido..hahahaha..

    ReplyDelete
  3. awatnya takleh tido yayang.. try baca buku sejarah. mesti lena trus! ekekke

    ReplyDelete
  4. yalo...buat macam mr.bean...kikikikiki

    ReplyDelete
  5. pil kuda ada...nak???larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  6. cuba lompat katak setiap petang sampai penat confirm malam tidur lena...heheeee

    ReplyDelete
  7. kesiannya dia,...tak boleh tido....biasanya tak boleh tido banyak fikir yg bukan2.....

    ReplyDelete
  8. @Zila Zainal ntah la laling..tension betul xleh tido..;(

    ReplyDelete
  9. @syawalsimpsons kahkahkah..nnt gegurl cube tp kalau xjd maknenye mr bean tipu..wakaka..

    ReplyDelete
  10. @♥cikmOt♥ ado ker?..nak setengah bijik..wakakaka..kejarrr!!!..hahaha..

    ReplyDelete
  11. @Adylia Qarissa kalau mcm tuh mau kurus nnt..hahaha..

    ReplyDelete
  12. @Che Rosliza Che mat itu la..hubby pun ckp bende sama tp xde pun pikir ape yg bkn2..;D

    ReplyDelete
  13. sama lah, nory pon jenis susah nk tido lena time malam...hmmm xtaw nk wt cmne...huhu

    ReplyDelete
  14. @Nory Zoulkefle tension kan nory kalau xleh tido nie..mata ngantuk tp xleh lena..stress betul..

    ReplyDelete
  15. cuba minum susu sblum tido..
    sy dh cuba...sy minum susu cokelat..sejam pas tu mesti sy ngntuk

    follow sy leh? sy dh follow awk =) tq tau
    http://nlylyn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. cian gegurl ye...ye la buat mcm mr bean gi kira kambing tu..

    ReplyDelete
  17. lorrr nape plak yg xleh tido ni... sian kt mata tu... hihii

    ReplyDelete
  18. @nn lylyn hurmmm..itu x penah cube lagik..akan ku cube nnt..

    i will follow u..;p

    ReplyDelete
  19. @fieda kalu jadik la kak petua kira biri2 tuh..mmg hari2 falsya wat..hehehe..

    ReplyDelete
  20. gegl cuber tido dpn tv, citer yg plg bosan. kalo eB, berkesan. hik3

    ReplyDelete
  21. @eB ade gak terpikir..tp kalau kat umah mak sendri je la kut pun kalau nak wat cenggitu..hehe..

    ReplyDelete
  22. apa kata kira bulu kaki mok mok..kompem leh tido

    ReplyDelete
  23. Nurul pun jenis payah nak tido.. tapi lately ni badan penat cepat jer tido..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...