Tuesday, June 26, 2012

:: Sabar Kayh Yayang!!! ::

Semalam baca kat blog makcik nieh..bile baca entry die, gegurl mcm dpt rase ape yg die rase..DIE yg gegurl maksudkan is tunang eddy BIL gegurl..ILA namanye..eddy keje kat TELEKOM n dpt offer keje kat Telekom Hong Kong..before tuh kene transit dulu kat Singapore for 2 months..probably on November this year akan bertolak ke Hong Kong..around 1 and a half months jer before dieorg punye wedding..offer letter dh dpt so skang nie tgh tunggu next step je..

Ntah la..kalau ikutkan sape je yg suke long distance punye relationship..xde sape yg suke..sedangkan kalau bercouple pun xnk berjauhan inikan plak kalau dh kawen..lagi seksa woooo!!..sape je yg xnk husband sentiasa ade ngan kite..sedangkan mok mok xde 1 malam pun gegurl dh kecoh mcm mok mok gie seminggu..org gedik yg asyik nak di-pampered n yg suke org pampered kan mcm gegurl nie mmg xleh nak dipisahkan ngan mok mok..mok mok dh biasa pampered kan gegurl..so bile xde mmg terasa..inikan plak mmg dh kompom2 akan lama, some more jarak tuh bknnye dekat..bknnye mcm KL ngan Kelantan..Malaysia ngan Hong Kong kut..

Lagi la skang nie dieorg tgh sibuk utk prepare ape yg patut for their wedding..hurmmmmmm, sabar kayh yayang!!!!..serious i can feel u!!..walaupun lambat lagi kalau nak diikutkan but yaaaa, i know the feelings is already there..sementara xgie lagi nie, u just concentrate on what u're doing right now..skang nie pun i rase u're stress enough..mana nak pikir utk preparation wedding lagi, hal nie lagi..n please3, don't double up that stress!!!..another 5months to go baby so use it wisely okayh!!!..together accomplish the love mission of yours!!!..hikhikhikhik!!..

Psssttttt!!..nnt boleh la kite berjimba2 kat Hong Kong pulak!!..kuikuikuikui!!..seriously, if u really need anything, u know my no..just buzz me at anytime aight..;D

7 comments:

  1. tu ler....kesian zila...ada gak baca kat blog dia...


    ohhhhhhh gegurl nga dia nt jd biras lah....huhuhu....

    ReplyDelete
  2. Ksiannya... Dugaan tu... Moga ada hikmah..
    Long Distance memerlukan pengorbanan yang tinggi :D

    ReplyDelete
  3. ada terjah blog dier...ala ciannyer...betoi la sape nak kan..mmmm...

    ReplyDelete
  4. tima kaseh suma.. tima kaseh jugak kat gegurl kita sebab dedicate entry ni kat i. :)

    mintak2 all goes according to plan.. tamo ada hiccup sana sini. haih.. bebeh, nanti kalau i tade kawan nak gi shopping2 barang kawen, temankan i plis.. :(

    ReplyDelete
  5. Ksiannya... Dugaan tu... Moga ada hikmah..di sebalik itu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...