Wednesday, June 27, 2012

:: B.A.L.I ::

Bulan 6 tahun 2010 gegurl gie BALI..rindunye nak ke BALI lagik..hehe.mok mok, jom kite gie BALI lagik nak???!!!!!...hikhikhik..kiteorg gie ramai2 time tuh..1 group ade 8 org..serious best!!!..nak2 plak yg gie tuh mmg sekepala je semua so lagi la double triple best..hehehe..

Serious tau..rindu gile nak ke BALI..rindu nak makan New York Strip Steak kat Hard Rock BALI..mmg sedap!!..penah try makan NY Strip nie kat Hard Rock KL tp xsama..xjuicy mcm kat sana..kat sana lg sedap berdouble..hehe..rindu nak gie waterfall, rindu nak makan smbl tgk view gunung berapi..dingin je sejuk jer..n kalau u'olls nak tau, gunung berapi tuh active tau..seram je bile dgr..rindu nak wat water rafting lagikkkkk..uwaaa!!!!...rindu bangat sama BALI!!!!..

really miss those days..

Gegurl : mok mok, jom kite gie BALI nak?..
Mok mok : okayh nnt kite gie nyeah?..
Gegurl : okayh..;(
Mok mok : blog sape je yg u tgk gie BALI?..
Gegurl : mana ade..tingat kite gie dulu la..jom repeat lagik!!!..
Mok mok : okayh, nnt kite gie nyeah?...hikhikhik..
Gegurl : hurrrrmmmmm..
(harapan je mok mok tuh)

22 comments:

  1. hehehe...sengal jer mok mok....

    ReplyDelete
  2. wakakakak... mok2 tu jwp cmtuh nak pi ker... orrr bg harapan je tu .

    *** my dear yg vougies the vas.. aci je nak jmp , leh kasi aura... leh snp2 dgn aura beso si akil tu , wat masa ni dh 3 org kwn kebetulan ngndg leps snap2 dgn dia

    ReplyDelete
  3. rindu bali jugaakkk. jum gi nak? pastu balik tu kita detour hong kong ekekek

    ReplyDelete
  4. mana tau nnti dia wat seprize....hihiii

    ReplyDelete
  5. @syawalsimpsons mmmm, skang nie sesi memujuk..wakaka..

    ReplyDelete
  6. @pinky itu mmg dh lama tau dh..haha..

    ReplyDelete
  7. @AzuraFazil DIN harapan la tuh..wahaha..

    ye ker zura..meh jmp meh..laga perut skit..hahaha..

    ReplyDelete
  8. @Zila Zainal aah laa..nakkkkk!!!..jom!!!..pit stop kat Hong Kong!!..ahahha..

    ReplyDelete
  9. @ieyda harap2 menjadi proses pemujukan..haha..

    ReplyDelete
  10. hurmm...dalam mesia pun tak abis jalan lagi...uhukss

    ReplyDelete
  11. eB x leh kluar malaysia la. hu3

    ReplyDelete
  12. @♥cikmOt♥ xpe2..try abiskan malayia dulu kayh..hehe..

    ReplyDelete
  13. @eB nape eB xlh kuar malaysia?..

    ReplyDelete
  14. Aloo sian kat gegurl.. hehehe

    saje mok mok kan nak pujuk.. hehehe

    ReplyDelete
  15. @Nurul Akmal die mmg suke benor bg harapan..haap2 tetibe je nnt surprise..hehehe..

    ReplyDelete
  16. biasalah mok mok tu..suka kasi harapan kat gegurl ye..

    ReplyDelete
  17. @fieda mmg suke bg harapan pun..hehe..

    ReplyDelete
  18. mesti mok mok tunaikan.. falsya bg lah alasan bulan madu lg.. yela, kan skrg dalam proses nak dapatkan ank.. muahhahahha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...