Monday, June 4, 2012

:: Dinner @ Souled Out ::

Last Saturday night ajak mok mok gie dinner kat Souled Out Hartamas..tetibe plak ngidam nak ke sana sbb dh lama xgie..dulu2 kiteorg rajin la gie dating2 kat situ..aauuww!!!!..semenjak kawen je yg nan hadooo..hehehe..semalam baru first time gie sejak kawen..

Kat situ punye service mmg tip top..sekejapan je nak dpt makanan and minuman even though ramai org..sbb waiter n waitress kt situ mmg ramai..sgt ramai..

 comel menu..
 SOULED OUT..
xpenah nak elok..hahahha..
Kurt's Fruit Punch..gegurlnyeeeee..jgn salah paham okayh..nie mocktail bkn cocktail tau..non-alcohol..;D
Fettuccine Carbonara..mok mok nyeeee..
 Sirloin Steak..gegurlnyeee..

Actually harga kat situ xde la mahal sgt pun..still affordable laaa..makanan2 kat sana pun not bad sedap..fettuccine carbonara kat situ mmg sedap tau..n kalau nak gie sana parking je kete kat jockey SOULED OUT itself sbb dieorg xde charge ape2 pun..it depends on u je whether wanna give them tips or not..

12 comments:

  1. Carbonara tu selalu tgk org dok makan kata sedap tp Myra xpenah makan pun :)

    ReplyDelete
  2. sedapnye
    ce kabo harga tu brape bleh bajet2 mampu ke idok
    hahaa

    ReplyDelete
  3. gelas tu menawan mcm body langsing gtu..yum22 tgk food tu

    ReplyDelete
  4. @syanasaid sirloin steak tuh 40hegget..laki aku punye xingat brape..air aku punye12hengget kut kalau x silap..

    ReplyDelete
  5. @mama tisya kan erin..bentuk mcm body gitu.hehe..

    ReplyDelete
  6. nmpk sedap je steak ko tu kan...

    ReplyDelete
  7. Cik rose pun tak pernah singgah hihihi

    ReplyDelete
  8. @watyz sedap waty tp gravy die mcm xbrape kick la..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...