Monday, June 18, 2012

:: Dating2, Pakto2 With Mok Mok ::

After celebrate birthday ikhwan kat FullHouse Wangsa Walk, gegurl ngan mok mok gie sambung dating2 kat Mid..saje je sebenarnye gie sana..bile mok mok tanye nape nak gie sana, gegurl saje bg alasan nak minum air mata kucing padahal xde pun sebenarnye..muahahahaha..selalu kalau gie sana, mok mok parking kat Gardens..unless kalau gie tgk movie time midnight kat Mid than baru parking kat Mid nye parking itself..

Bile dh parking kat Gardens,kiteorg jalan2 Gardens dulu..time tuh kan mok mok mcm xnk gie masuk Mid sbb die ingat gegurl nak gie shopping..suspicious katenye..mcm ade hidden agenda jer..wakakaka..actually mmg ado pun..nak crk cardigan sebenarnye..huahuahuahua..mok mok punye la xnk bg gegurl gie Mid, mulalah die ingatkan gegurl utk polish purse la bracelet la..bile dh antar polish dua2 tuh, sementara nak tunggu siap, ajak plak masuk I-Setan ngan Robinson pulak laaaaa..adehhhh, bilo la dpt gie Mid nie..

Pehtu gegurl pun berdrama la kate dahaga la apo la..dh lama2 tuh baru la mok mok ajak gie Mid beli air..sambil2 lalu jmp terpandang nie..pit stop jap..ngeh ngeh ngeh..

so yummy-licious....addicted dy with this durian pancake..cempedak pancake pun not bad gak..

Bile dh beli air mata kucing, kiteorg duduk2 dulu layan makan durian pancake..kuat gile kut bau..hahaha..pas abis layan, kiteorg smbg lagi jalan2 n dpt gak pau mok mok baju sehelai..tq sayanggggg!!!..wakakakka..kaki dh sakit, mata dh layu, mok mok ajak balik..collect purse gegurl n wallet mok mok then kiteorg terus balik sbb masing2 dh ngantuk sgt..dh xnmpk mato dh masing2..dh la dua2 mata sepet..xbrape nak bosau..bile ngantuk mcm xbukak je mata nie..

Meh layan jap gambo2 gedik dlm kete..kalau dlm kete berani la nak amek gambo syok sendri sorang2..cer kalau kt public yg ramai org, mmg idok ler weeeiiiii..;))))))

 mmg betul nmpk gaya syok sendri kat situ..muahahahha..
huahuahuahua..
 i musyuk ke mok mok smp u tutup idung..i dh sembur pepeum tau..kahkahkah..

Otw balik tuh tanye mok mok whether nak makan dulu ke x..memula poyo2 je kate kenyang lagi la ape la..alih2 kate nak makan kat Saba pulak..hehehe..pastu ntah nape tetibe terbayang Wadi Hadramawt..ssb ramai yg ckp kat sana sedap..so tetibe plak nak rase sedap sgt ker..bile ckp ngan mok mok as usual mok mok iye kan jer..hehehe..smp sana org xramai lagi..parking pun lengang lagik..

Kiteorg xorder sorang satu makanan pun..sbb rugi lah..gegurl kompom2 la x abis..n some more nasik arab kan byk..so share2 je la berdua..sharing is caring, caring is loving..wakakakakkkakaka..tp kan, Wadi Hadramawt nie kalau nak di-compare-kan ngan Saba, lg menang Saba..Saba kalau makan nasi saje pun dh sedap..n ape ntah namanye yg mcm sambal cili2 tuh, kat Saba lagi sedap..senang cite, cut the story short, Saba lagi sedap la..berganda2 sedap..xde la nak kate kat Wadi Hadramawt nie xsedap..sedap la jugak tp cume x sesedap Saba jer..

Punye la serba-salah time tuh, gegurl siap mintak maap lagi ngan mok mok..sbb ingat lg sedap dari Saba, rupenye Saba lg sedap..nasib baik mok mok okayh..xsalah nak mencuba katenye..lagipun nie bkn first time kiteorg trial n error makanan..hehehe..


tuan tanah tgh pilih nk makan ape..;D
 tuan tanah punye bini plak sebuk bergambo..hikhikhik..
 tombamnyeeee...bile pakai tudung nie kan, mok mok saje je tau, selalu ckp ade bende terkeluar..bile tanye ape yg terkeluar, die kate "PIPI TERKELUAR"..adeeehhh, apo la nasib..lagi wat mengundang utk nak gigit pipi katenye..
ade2 je la u nie mok mok gaya mukenye..;D
Honey Dew Shake (gegurlnyeeee)..xsedapppppp!!!..pelik gile rase!!..
 Barbican (mok mok nyeee)..
Lamb Madghout
 yg nie la sambal tuh..Saba berganda2 sedap..

As usual gegurl makan skit jer..yg lain mok mok settled kan..hehehe..alhambulillah kenyang..so next time bile nak makan nasi arab nie, better straight terus gie Saba..mmg Saba tiada tandingan..;D

23 comments:

  1. terbaikkk...sue mmg selaloo makan kat sweetcaht tu..durian pancake pon mmg sodap gitu...

    ReplyDelete
  2. setuju ngan gegirl....
    kalau nak makan nasi arab lebih baik pi saba ..memang puas hati

    ReplyDelete
  3. comelnyer gegurl...

    Bestkan kalau dapat keluar macam ni... eeeii ni yg nak cepat2 kawen ni.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  4. panjangnya beras...gegurl comey...

    ReplyDelete
  5. amboi...amboi...amboi....jeles ni...nk pakto2 jgk lah..hehe

    ReplyDelete
  6. full lamb mandy 1!..*botak kepala :p

    ReplyDelete
  7. @syawalsimpsons sedapkan sue..cempedak pun sedap tau..nyum nyum..nak lagikkk..haha..

    ReplyDelete
  8. @Nurul Akmal makaseh..hehe..seronok sgt2 kalau dpt jmp best friend..hehe..

    ReplyDelete
  9. @fiedapanjang kan..tp x brape..hehe..tq kak fieda..;D

    ReplyDelete
  10. @Pen Biru full mandy lamb tuh mmg hilang akal harga nye..xtau la ade ke x org order..;p

    ReplyDelete
  11. pasya....
    ada aura 'nur' di situ, heheh
    congrats yeah! :)

    ReplyDelete
  12. Comel la Gegirl... :)

    Sambal Saba nampak menarik :)


    Durian pancake tak penah try pun ;)

    ReplyDelete
  13. air barbican tu rasa camne n sedap x?... dh byk kali g restorn arab tp takut nak order air ni sbb tkt xsedap nanti membazir.. hihi

    ReplyDelete
  14. ahh aku suke sambal ijau saba sedap kan

    ReplyDelete
  15. cntknya shawl pink kamu hihihihihi

    ReplyDelete
  16. nak lg sedap,sweet.bawa kite lain kli :p

    ReplyDelete
  17. waaahhh awak sudah pakai tudung! :DDDD
    cumel oke!

    ReplyDelete
  18. Eh! awak dah pakai tudung ke? sweet sangat2...suka...

    ReplyDelete
  19. tahniah ye.sbb dh pakai tudung.sweet sgttau..:D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...