Monday, June 4, 2012

:: Owh, My Hero!! ::

Hero gegurl bkn abg yg pakai spentot kat luar beremos lentik, bkn yg pakai topeng ala2 bandi amuk, n bkn jugak yg pakai baju besi n yg berbaju ketat..hero gegurl adalah mok mok yg domok!!!..yeayy!!!..wahahhaa..itu hero sudah sign kontrak smp mati tuh..insyaALLAH..hehehe..

Last weekend mok mok tukarkan tayar gegurl yg pancit ari jumaat tuh..mmg pancit abis xleh nak drive dh..kalau paksa drive jugak mau bengkok sport rim gegurl..sabtu lps mmg sunny saturday laaaaa..panas terik x hengat punye..nak tukar tayar pun kene tunggu ptg2 skit..before tuh sempat lagi ajak mok mok gie bangsar sbb gegurl nak wat threading..gie cabut mulu..muahahhaa..

Otw nak balik tuh singgah ICE-ROOM kat Prima Sri Gombak tuh beli eskrem durian..perghhh!!..mmg heaven panas2 makan eskrem..smp umah sejukkan tekak ngan eskrem durian, baru la leh wat keje..mok mok la yg bekerja tp..gegurl tukang amek gambo , golek2kan tayar utk bg kat mok mok masuk dlm bonet kete jer..hehehee..at least something hokey..ngeeee..

domoknye mok mok..
sesi mencabut skru sport rim..hehehe..
hahahahhaa..saiko mok mok..
kuning???..pink xde ker?...wakakaka..
santek x sport rim baru gegurl..kuning lagi u..ko ade?..wakakakka..sebelah je la tp color kuning..itu je yg gegurl mampu nak wat canner..kahkahkah..


22 comments:

  1. ha sebelah lagi buh kaler pink...barulah warna warni gitu...hehehe

    ReplyDelete
  2. hahahha...santek giler spotrim gegurl...mana beli hah????

    ReplyDelete
  3. ouhh saya tetiba ada di tempat kejadian pulak kan hahahah

    ReplyDelete
  4. @♥cikmOt♥ aah kan..belakang sebelah kanan cat biru..sebelah kiri cat merah..hahaha..

    ReplyDelete
  5. @pinky santek kan..nak ker?..gegurl bg murah jer..hehehe..

    ReplyDelete
  6. @Zila Zainal tibe lepas dh pasang..kalau tibe tgh pasal mmg harus tolong skali tukarkan tayar..hahaha..

    ReplyDelete
  7. eh apa pulak.. memang harus masuk dalam gambar sekali laa hahaahaha

    ReplyDelete
  8. nama pun dairy .. mana yg boleh letak je dlm nie dikk ;)

    ReplyDelete
  9. wahhh hero falsya mmg gagah la :D hehehehehehe

    ReplyDelete
  10. @Zila Zainal hahaha..tp time u dtg dh lambat sbb i baru je abis snap gambo..hehe..

    ReplyDelete
  11. @MamaEma aah tayar spare..saje nak sedapkan hati kate sport rim..hehehe..

    ReplyDelete
  12. yg kuning tu bukan tayar spare ke?
    tu ganti sbb ada yg toreh tu ek?
    huhu!

    ReplyDelete
  13. @Nad @ MamaZN mmg tayar spare pun nad..hahahaha..aah tp mok mok kate bkn sebab org toreh..tp salah sendri sbb xjage tayar..hehehe..

    ReplyDelete
  14. pas ni kalau t'serempak dgn keta pkai satu je sport rim kuning, dah tau la sapa ownernya..he3..

    ReplyDelete
  15. @yanie anuar ahahaha..tp utk semlm je la..skang nie dh tukar balik dh..glamer sgt pakai color kuning nieh..heheh..

    ReplyDelete
  16. Kaler kuning tu dari jauh boleh nampak..hehee

    ReplyDelete
  17. @Myra Jay tau xpe..sebatu dh leh nmpk dh..hehehe..

    ReplyDelete
  18. kuning di raja...memang menyerlah hihihi dari jauh terpancar kalernya..

    ReplyDelete
  19. @Che Rosliza Che mat tau xpe..sebatu dh leh nmpk kete sape..;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...