Monday, June 25, 2012

:: Neelofa VS Fazura ::

Tempat kejadian still lagik kat umah mak..hehe..time tuh baru balik dr dating ngan mok mok..mandi2 n dh abis wat ape yg patut gegurl tgk la tv..mok mok kuar balik gie minum ngan kawan die..sekali gegurl switch channel sbb time tuh tgk channel bola kut..ntah nape terbukak channel TV3..cite Dibah Lori..layan la sbb QEE ade..sekali ade la pelakon pmpn nie yg konon2 main character dlm cite tuh la..memula xperasan tau..dh lama2 baru perasan itu Neelofa..

Serious tau lain sgt la muke Neelofa..agaknye dlm cite tuh die x make up sgt kut..just light2 jer..ngan rambut berikat ngan serabai2 sbb itulah xperasan..time tu mcm tetibe je tau terdetik yg Neelofa nie xde la cantik sgt pun..bkn nak mengutuk kejadian tuhan tau..xde niat pun..gegurl terdetik mcm tuh sbb ramai org duk kate Neelofa lagi cantik dr Fazura..Neelofa dlm cite tuh mmg nmpk mcm bdk kampung betul..xde yg special pun pasal die..berlakon keras gile..muahahha..amboi2 sya!!..jd juri xbertauliah dh kan!!..wakkaakakaka..

Serious tau bg pandangan gegurl kan, Fazura berganda2 lagi cantik dr Neelofa..Fazura kalau make-up light2 pun still cantik..xmake-up pun dh cantik apotah laie kalau make-up..ikat rambut satu pun cantik sgt2..pakai t-shirt besau ngan kain batik pun still lagi nmpk gorgeous..bwk watak kampung pun tp xnmpk mcm dak kampung..ehhh mmg gorgeous la dia..sgt3 gorgeous..cantik gileeee!!!..

Gegurl penah terserempak ngan Fazura nie dh byk kali tau..serious mmg cantik sgt3..ssh nak ckp cantik Fazura nie mcm mana tp mmg cantik laaahhhhh..everytime jmp Fazura mmg idok ler nak bg tau mok mok sbb mok mok gile kat Fazura..hahahhaa..dh byk kali terserempak kan n byk kali tuh la x bgtau mok mok..bile Fazura dh hilang dr pandangan baru la bgtau mok mok yg gegurl nmpk Fazura..bengang je mok mok..penah smp tahap mok mok marah gegurl tau sbb xbgtau die yg gegurl nmpk Fazura..punye la enthusiast mok mok nie ngan Fazura smp sanggup marah gegurl..sentap gegurl tau!!!..

 Fazura so damn stunning..Neelofa????..okayh2 jer la...heehhee..

21 comments:

  1. Yesss...fazura mmg cntik hbis r..^_^

    ReplyDelete
  2. mak jemah sokong jaa...mmm..betoi2...adik sue rajin dok teman abang sue..kengkadang jumpe la retis...so mmg rajin jumpe retis...lofa ni mmg tak cun mana pon...+ pendek..kikikiki...fazura mmg cantik...natural beauty gitu...mmmm...tapi anzalna tu cantik guano...nampak macam cantik dier terlampau pulok...mmmm...guano tu...(tetibe masuk anzalna pulok..)kakakakka

    ReplyDelete
  3. yup fazura lagi cantik
    weiii nnt kena saman ngan nelopah tu kang
    dia kan kaki saman menyaman ni
    hahahaa

    ReplyDelete
  4. @syawalsimpsons ye ker?..mcm dh agah dh je sue..wahaha..harap make up je..hehe..nie mesti psl kes gaduh dieorg nieh..wakakakaka..

    ReplyDelete
  5. @syanasaid kisah plak aku kalau die nak saman..hahahaha..die tuh mmg problematic kan..dulu ngan fazura..skang ngan tasha shila ngan anzalna..hehe..

    ReplyDelete
  6. setuju sangat...nelofa biasa je...fazura memang cun habis

    ReplyDelete
  7. sebab tu TMJ pandang fazura...ya ampun tuanku...

    orang pahang memang cantik2...eh apakah...larikkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  8. @♥cikmOt♥ huahuahua..ehhh samo la kite org pahang..opppsssss..larikkk jugak!!!..

    ReplyDelete
  9. lagi cantik n ayu fazura kan.. hahahha

    ReplyDelete
  10. neelofa kontroversi jer lebih..

    ReplyDelete
  11. i adore fazura.. dia macam humble je kan.. neelofa ni takyah cerita la.. hmm..

    ReplyDelete
  12. Fazura natural beauty
    Neelofa manis wajahnya :)

    ReplyDelete
  13. fazura nie pakai apa pun stil cantik..untung la saper dapat dia

    ReplyDelete
  14. btul2 sokong 100%..Fazura lagi cantik...senyum ke..tak senyum ke...sama jer muka dia...Neelofa muka sombong..

    ReplyDelete
  15. betul2...mmg fazura more pretty than Neelofa...Neelofa cntik tp hati busuk...opss!!!! terlebih sudah..hikhik

    ReplyDelete
  16. hmm, fazura muka plain. neelofa muka berseri.. 2 dua cntik but lofa lebih manis n menarik

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...