Monday, June 25, 2012

:: MD Putu Bambu World ::

Last Sunday kiteorg nak gie dating kat Mid..time tuh dh petang so mmg time for Hi-Tea..otw nak ke Mid tetibe gegurl teringat MD Putu Bambu nieh..ade jual kat Petronas tepi highway yg nak menghala ke arah UIA n highway ke Genting..sedapnye lahai kalau dpt makan petang2 nieh..hehe..bile ckp kat mok mok mmg xde halangan ape2 terus je gie sana padahal bknnye satu jalan pun..ehehhee..

Dh smp sana nasib baik ado laie..dr dulu sebenarnye tau everytime lalu mesti kate nak beli tp xbeli2 gak..sbb bile dh terlajak baru teringat..hehehe..malam dieorg xjual..gegurl nagn mok mok mmg gile putu bambu or putu piring..ntah la, gegurl mmg suke ape2 je yg based nye gule merah or gule melaka..;)))))

Time tuh tanye mok mok nak berapa..sekali mok mok kate 2 bungkus la kan..hehe..1 paket tuh ade 5bijik putu bambu..kalau 2 paket ado 10bijik..alahhhh, 10bijik je pun..takat celah gigi mok mok jer..huahuahuahua.nak beli utk makan dlm kete pun boleh sbb dieorg ade sediakan sudu so xyah risau tangan kotor ke berlengas ker berminyak ker..mmg kalau dlm kes kiteorg nie, mmg menyenangkan gegurl la sbb senang nak suap mok mok..aauuuuuuwwww!!!!..hehehe..

 mmg WORLD..ehhh, MAWI ade share ker?..hahahha..
 yummeeehhhhh!!!!..
 nmk x gule tuh..adeeehhh, sedap wooo!!..
mmg betul ubat kencing manis laaaaa..;p


Serious sedap..cepatan tryyyy!!.hehehe.

18 comments:

  1. aci nk bagi tringin tau. hu3

    ReplyDelete
  2. sedap sedap...kalu balik jengka, suka cari putu bamboo ni kat pasar malam bandar jengka...memang terbaik...world...

    ReplyDelete
  3. @♥cikmOt♥ sedap tauuuuu..kalau 3bungkus pun relax jer..hehe..

    ReplyDelete
  4. perghhhhhhh sedap giler.... gula melaka siap nmpak2 lg....mesti manis tu cukup rasa... sll mkn putu bambu tawar...diaorg kedekut gula melaka...hehhehee...

    ReplyDelete
  5. ni feberet mak ai. slalu blikan kalo g pasar malam...

    ReplyDelete
  6. memang sedap...selalu gak beli kat UNITEN

    ReplyDelete
  7. amboi pasya...
    kemain tau amik gmbo dekat2
    sampai nampak gula dlm tu
    adeyh, sedapnye..!
    dah la tgk lapa ni tak lunch lagi =p

    ReplyDelete
  8. wah..falsya plk yg beli..aritu ada dh 2 org blogger buat entry pasal putu bambu ni...bila nk dapat merasa ni..

    ReplyDelete
  9. balik ni terussss pegi balik ah!

    ReplyDelete
  10. aku pn suke
    kt area sb buloh paya jaras sana ade 1 van dia

    ReplyDelete
  11. rs sblm ni dah ada org buat entry ni.. dorg seme kata sedap.. alahaiii nasib jauh... hihii

    ReplyDelete
  12. suka makan nie gak tapi tue la pakcik yg jual kat pasar malam tue dah kedekut letak gula merah...huhuhu

    ReplyDelete
  13. perghhh gula melaka dia penuh wei....mesti sedap nih!

    ReplyDelete
  14. Wah! nampak pun sedap...bila nak try beli pulak ya...pastu publish dalam entry biar orang lain jeles pulak...hihihi mengong...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...