Friday, June 22, 2012

:: Gegurl Nak Fly Gie Paris???!!! ::

In my dreamssss!!!..hahahahha..bile tahun ntah dpt gie Paris nie..mmg xkan dapat nye laaaaa..hahahhaiiii..kalau takat Asia2 nie leh lagi la nak cite..nak gie oversea mcm tuh mmg idok ler..hehehe..gie Australia bln 2 tuh pun sbb ticket flight ado yg sponsor utk HoneyBulan..kalau x mmg xmerasa la nak gie Australia..even ticket flight di-sponsor pun, belanja kat sana mmg sgt2 mahal..bwk 6k duit kite kat sana baru dpt 1,700 Aussie Dollar..bayangkan kalau nak belanja kat Paris plak..takat bwk 10k baik lupekan je la....wakakakka..

Gegurl nak gie jenjalan!!!!!..gie la mana2 janji dpt keluar dr kota Metropolitan nie..wahhh, kerlas ayat ko sya!!!..kota Metropolitan lagik...muahahaha..ari2 duk merengek2 ngan chenta hati gegurl yg mok mok tuh.."nak gie jalan, jom gie jalan"..mok mok jwb,"tahun nie no jalan2..nak cover balik duit yg gie Australia dulu..baru je balik nak gie jenjalan lagi..next year baru pikir"..uwaaaaaaaa!!!..sedihnye lahai..skang nie bile ajak gie jenjalan kuar ayat standard, "nnt kite gie nyeah"..adehhhh..nnt tuh xtau la bile..sob sob sob!!!..

Tp nak jenjalan mana nyeah?..semua tmpt yg menarik mcm dh penah gie..Cameron Highland dh byk kali gie..Genting Highland apo ntah laie..Melaka mmg selalu..Langkawi dulu dh selalu gie sbb company abah selalu gie Langkawi kalau ade family day..ngan kengkwn pun dh selalu dh gie sana..nak gie Penang mcm baru gie je time memula kawen..nak ke JB, apo ado..nak ke PD dh bosan sbb dulu selalu balik hari jer..Sabah dh penah gie siap dulu duk situ lagi..kan abah askar so kene posting sana..Sarawak pun dh penah gie..apetah lagi Pulau2..semua Pulau kat Semenanjung dh penah jejak..Kuantan dh bosan..walaupun kalau gie sana makan xyah risau sbb uncle gegurl duk sana n bukak restoran..nak makan gie je sana..save duit..

Mano tempat nak terjah nieh kalau semua tmpt dh penah gie semua tmpt dh boring????!!!!..ado idea x?!!!!..punye la nak gegurl nak sgt3 gie jenjalan smp ckp ngan mok mok ape tau,"kalau u xnak kuar dr KL xpe la, kite check-in je la mana2 hotel kat KL nie nak..crk la hotel yg convenient skit..dekat ngan shopping mall..mcm kat Royal Bintang ker, dekat ngan The Curve..One World ke, dekat ngan OU"..wakakakka..idup nak senang je kan..dh tuh, kemudahan dh ade..gunakan je la..senang, nak makan turun je..nak shopping baju turun je..nak tgk wayang pun senang..pehtu dh penat naik bilik..wakakakakka..bilik kat Royal Bintang cantik tau..simple but nice..One World punye hotel xyah cite la kan..mmg terbaek la kan..

Mok mok!!..kalau u baca entry i nie JOM LA GIE JENJALAN!!!..iiiii nak gie jalan!!!!..u x kesian ke kat aiiii!!..i tau u mesti akan baca punye blog i..kalau u baca jgn wat2 KEJUNG plak..waakkakkakaka..



22 comments:

  1. mmg...i need a holiday too...kikikiki...samo la kito...

    ReplyDelete
  2. bestnyer cuti....huhuhuhu...klau nak jimat lg...meh duk umah i...dkt jer tu nga ou, the curve....hehehhe....save duit kit....=P

    ReplyDelete
  3. go dik .. gooooooooooooo
    packing2 barang cepat2 soo laling leh ikut je .. x cakap banyak sbb dah kemas barang kan ekkeke ;)

    ReplyDelete
  4. haaaaaaaaa
    perak takde dlm list
    moh le dtg perak :)

    takpun pi pantai timur
    cambest gak :)

    haaaaa
    USS!!!!!

    ape kate incik mok mok? =)

    ReplyDelete
  5. Ermmmm bagus idea ko ni babe..
    Cara yg penuh sopan utk mengajak incik hubby berjalan.. ;)
    Bleh tiru ni.. ;p
    TC & happy weekend!! ;)

    ReplyDelete
  6. waa byk tmpat dah pegi ek...nory, malaysia pon x habis tawaf lg ni...sob sob sob...oversea apetah laie...hehe

    ReplyDelete
  7. @syawalsimpsons kan sueeee..nak gie cuti!!!!!..hehe..

    ReplyDelete
  8. @pinky sehari kire brape?..wakakka..

    ReplyDelete
  9. @ieda last2 bile dh packing kuar mmg kuar kak..tp nnt hubby bawak balik umah mak yg sekangkang kera tuh..hahaha..

    ReplyDelete
  10. @Nad @ MamaZN perak dh selalu sgt nad..sbb kampung abah kite kat situ..dulu penah duk kat taiping..hehehe..

    panta timur expenses lagi mahal..awal2 dh kene reject..;(

    ReplyDelete
  11. @Salina@IbuAqil jenuh aku duk memujuk laki kau nak gie jenjalan..asyik kuar ayat "nnt kite gie nyeah"..stress mak nok!!..wahahaha..

    kalau berjaya bg tau aku..nnt aku tingkatkan lagi usaha..huahuahuahua..take care gak beb!!..;)

    ReplyDelete
  12. @Nory Zoulkefle kalau ikutkan 1 malaysia dh abis round..merata jalan..tp bile time nie jalan skang nie terus xtau mana nak gie..heheh..

    ReplyDelete
  13. kahkahkah..pg la melawat negara jiran pulaaak

    ReplyDelete
  14. Wahhhh!! dah puas pusing sakan ek.. :)

    Paling jauh Ostolia la ye... Myra tak tau bila dpt p luaq ha ;)


    p/s: Baru nak ajak mai Penang....

    ReplyDelete
  15. mok mok wt kejung...hahaha..sure mok mok ada surprise utk wifenye...

    ReplyDelete
  16. Kedah xde dlm list, meh mai kedah tp kat kedah xde apa sgt...huhu...air terjun byk la..hehe

    ReplyDelete
  17. sama la... hehe tkpe bulan 9 honeymoonnnnnn :)

    ReplyDelete
  18. kuang..kuang..kuang..dlm KL pun beh gak..hihi..

    ReplyDelete
  19. samalah kita pun nak pi jalan2 jugak..tapi tak berkesempatan lagi...

    cara mudah nak luahkan perasan pada pasangan...kita serupalah...

    ReplyDelete
  20. One world dgn Royale bintang dua2 best.. hehehe

    ReplyDelete
  21. jom ikut ai gold coast....morib.. hahhaha

    ReplyDelete
  22. hahaha...dalam mimpi rupanya...mati2 ingat betul...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...