Wednesday, June 13, 2012

:: Meroyan Skittles ::

Dulu meroyan Chicken Cracker Double Decker..skang nie meroyan Skittles plak..adeh..bkn semua kedai plak tuh ade jual Skittles nieh..

 huahuahuahua...;D
Skittles really "COLOR" my life..hehehehe..

Ade sape2 yg meroyan jugak x Skittles nie?..ke gegurl sorang jer..hehehehe..nak meroyan Sticky punye candy selalu mmg melampau la kan..sbb satu balang yg kecik tuh je pun dh 17hengget apo nak jadik..satu balang kecik tuh kalau gegurl leh tahan 2 hari..setiap 2 hari nak beli kopak poket..so better la meroyan Skittles jer..hehehe..

26 comments:

  1. skittles ni cam masam2 sket kn rasa dia? mcm penah mkn tp da xigt sgt.hehehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...masih waras lagi...lalala

    ReplyDelete
  3. nory plak tgh meroyan Toblerone....x habis2 lg kt dlm fridge..hehe

    ReplyDelete
  4. emm...sekarang nie kureng plak makan choc..entah..

    ReplyDelete
  5. sedap sangat ke?belum pernah beli lagi...kalau coklat kat bawah tue memang anak2 akak suka hihihi

    ReplyDelete
  6. sedap ker??? tak pnh rasa lg....hehehe

    ohhhhh sggh ketinggalan daku...=P

    ReplyDelete
  7. sue pon meroyan gak ngan benda alah ni...kikiki...aritu sue beli..syawal nak..sanggup je tau si ibu ni sorokkan...tak mo kasi sama anak...bapak kedekut...kakkakak

    ReplyDelete
  8. aduh macam nie boleh meroyan erk..hehehe

    M&M pun baru belajar makan, nanti kena try gak la tue...

    ReplyDelete
  9. sedap sgt ke? xpnh rs lg. tp klu dh ramai yang meroyan ni haruslah sedap kan

    ReplyDelete
  10. xpernah aku mkn
    selalu tgk jek kt mercato bwh ni
    berlambak kt rak tu

    ReplyDelete
  11. ko mmg sume menda nk meroyan... hahahha... bak ckit...

    ReplyDelete
  12. masammmmm.. masa peknen suka la, now tak suke dah sbb masemmmm

    ReplyDelete
  13. X pernah try lagi... Kat mana ade jual yer.. hehehe

    ReplyDelete
  14. dah lama xmkn ni...huhu tp awak jgn slalu mkn ni nanti sakit gigi..

    ReplyDelete
  15. huhu tak suka gula2..sakit gigi

    ReplyDelete
  16. masam lah ... tahan ye akak makan masam2 . Kita pernah beli skittle ni dulu and kita bawa kat skolah . kita suruh classmate kita tadah tangan and kita tuang gula2 tu banyak sikit kat tangan dia and suruh dia makan sekali gus semua . Then , .... masing2 buat muka . hahahah ...

    ReplyDelete
  17. hah.. time peknen saye adelah penggila skittles ni! tanak makan asam nyer pasal.. bahana nya.. kena minum air gula laa.. gula naik time preknen.. hahaha.. hambek kat diri sndiri..

    ReplyDelete
  18. br tepikir lnkali nk beli sbb tgk iklan dia.. hihii

    ReplyDelete
  19. mana cik kak ni.. tak updet pun arini.. cepat ler hapdet.. windu nehhhh ;P

    ReplyDelete
  20. tgk iklan cam sedap kan tp xpenah bli lagi..meroyan skittles ni pon lum lagi..hekhekhek :p

    ReplyDelete
  21. memang suka..masam-masam sikit

    ReplyDelete
  22. tak suka sgt sbb rasa masam2 sikit..

    ReplyDelete
  23. Myra xpenah makan Skittles ni, takut meroyan jugak...heheheee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...