Wednesday, July 18, 2012

:: 2months In a Row? ::

Hujung tahun nie kopak poket gegurl..n kopak jugak poket mok mok..kuikuikui..bln 11 birthday gegurl n mok mok..we're scorpio's babies..weehhhuuuuu..hahahaha..date je yg lain2..mok mok awal bln 11, gegurl plak tengah2 bln 11..pastu plak, anniversary kiteorg 10.12...xker 2 months in a row kene beli present..hurmm, xpe laaaaa..setahun sekali je dua2 tuh pun..tp itu laaaa, even dua2 tuh setahun sekali, mmg berduyun2 tibaaaaaaa la plak kan..kopak2..hehehe..

Gegurl dh tau dh nak bagi ape kat mok mok utk birthday present die ngan aniversary kiteorg..mana leh bgtau kat sini..dh la org tua tuh slalu baca blog gegurl..kang kantoi plak n dh x surprise dh nnt..siap dh plan mcm2 dh tau..padahal lmbt lagi pun..excited terlebih..ehehehe..n selalu tau gegurl hint2 kat mok mok.."sayang, cantikkan bende nie..bestnye lahai kalau dpt bende nie kan.."..dgn harapan mok mok tau la ape yg gegurl nak so that die senang xyah nak pikir2 kene beli ape..kuikuikui..tp selalunye kalau gegurl ckp mcm tuh mesti mok mok wat xtau je..kadang wat muke kejung la, kadang tuh pandang tmpt lain la..smp hati tau mok mok!!!..sentap gegurl!!!..

Dinner kat luar mmg harus lah kan..tgh pening kat mana tmpt nak bwk mok mok gie dinner..any ideasss???..

Kadang tuh terus straight forward je..

gegurl : sayang, i nak kamera..birthday ngan anniversary dh dekat dh..
yg ini utk birthday pastu anniversary plak nak hadiah yg lain..
hikhkhikhik..
*wink wink wink*
mok mok : aaaaaa, u ade duit u beli la sendri..tp birthday i dulu baru u..
nak hadiah kene tgk dulu ape hadiah yg u bagi kat i..baru balance..
hahahahahaha..
gegurl : hurrrrrrrrmmmmmmmmmmm..
(smbl mulut moncong)

So just wait n see je la dpt ape dr mok mok ujung tahun nie..last year birthday dpt Thomas Sabo nye bracelet skali ngan charm-charm yg comel..kalau ikutkan nak beli sendri mmg x mampu la kan..n kalau bkn birthday jauh sekali la leh dpt bracelet gitu dr mok mok..tahun nie harap2 la dpt bende yg gegurl duk slalu hint2 ngan mok mok tuh..muleh gituw?????...amin amin amin..hehehehe..

xdapat hadiah pun xpe laaaaa...u balut diri u sendri ngan riben jdkan diri u as a present pun dh cukup..wahahahahahaha..

31 comments:

  1. hihihi...gegurl nak camera mahal ke?

    ReplyDelete
  2. lmbt lagi...sempat lg nk kumpul duit beli present mahal2 ;)

    ReplyDelete
  3. @Nieyl nnt kite jenjln kt umah awak pulak okayh..;D

    ReplyDelete
  4. @Che Rosliza Che mat kamera biasa2 je..nak canggih sgt pun bknnye reti..hehe..

    ReplyDelete
  5. @Cik Awin hehehe..kannn..ade lg berapa bln lagi nieh..;p

    ReplyDelete
  6. so kite tunggguuuuuuu peeee awk nk bg kt en mok2 ye..
    phtu nnt baru dia leh balas .. aci gitu

    ReplyDelete
  7. same lah kite, SCORPIO...hehehe..hrp2 dptlah ape yg gugurl hajati tu ek..hehe

    ReplyDelete
  8. Tak sabar nak tau apakah yang dirancang tu? :)

    ReplyDelete
  9. hint awal2 supaya senang nk kumpul duit kan. en. izhar dh bg aku duit soh bli sendiri. aci x?? hahahhaa

    ReplyDelete
  10. kakakakka..kena ngan mok mok....hadiah untuk sue ada tak...kikikiki

    ReplyDelete
  11. hmmmm nak sambut besday ek?kebetulan kat blog saya tengah buat first giveaway..blh la u try :)

    ReplyDelete
  12. moga dapatlah hadiah tu ye..

    ReplyDelete
  13. @AzuraFazil DIN itu la zura..bahaya nie nak bersistem barter plak..haha..

    ReplyDelete
  14. @Nory Zoulkefle scorpio's babies jugak ke nory..yeaayy!!..ado geng..hehe..

    amin amin amin..

    ReplyDelete
  15. @watyz haha..lagi best mcm tuh..bg duit pastu beli je ape nak..haha..

    ReplyDelete
  16. @syawalsimpsons huuhh..sentap gegurl...wakakka..hadiah sue nnt falsya mintak kat en akob pastu pas kat sue..hahah..

    ReplyDelete
  17. @Sharidawati Shahrudin hehehe..okayh nnt i terjah blog u okayh..tx..;D

    ReplyDelete
  18. wah bestnyer dia.. ros lg lah 5bulan in row.. tp asben ros jarang nk celebrate nih.. :(

    ReplyDelete
  19. kita pun macam falsya gak..kalau nak hadiah tue diap sound direct lagi..malas nak selindung-lindung dah..kang melepas plak

    ReplyDelete
  20. @mrs kayrul itu yg paling bgs kan sbb xde la kite dpt hadiah yg kite xnk..hehe..

    ReplyDelete
  21. @Nurul Akmal hehe..xreti..lgpun besar sgt..dpt yg compact camera pun jd la..hehe..

    ReplyDelete
  22. wahhhh tak tau pulak bday u dgn iwan dekat2 ekeke.. selamat saprais mensaprais!

    ReplyDelete
  23. boleh caya ka ni x mau hadiah?

    ReplyDelete
  24. haha..sama kita tu ggurl,mintk hdh terus cakap je nak ape.hehe

    ReplyDelete
  25. hehe.. balut diri sendiri dengan riben.. mst sangat comel.. heheh :D

    ReplyDelete
  26. ribbon kan diri sndiri tu yg xternilai tu ^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...