Thursday, July 12, 2012

:: Tony Romas @ MID ::

Sebelum nak tunggu tgk cite nie and after dh puas jmp ex-BF gegurl, kiteorg gie makan kat Tony Roma's..dh lama rasenye xmakan kat situ..tetibe plak teringin..hehehe..awal jugak la kiteorg makan..kul 5 nak dekat kul 6..dgn harapan pas makan leh jalan2 lagi so that makanan tuh terbakar n xsempat nak jd lemak..hahahaha..

Ntah betul ntah tidak kan..ye kan aje ler..hehehehe..sabtu dh makan lamb ahad pun makan lamb lagik..apo nak jadik..nasib baik badan x panas..;D


                                                     gegurlnyeeeeeee..Cranberries Mojito..

mok mok nyeeeee..Mango Juice..asal nak order Ice Lemon Tea tp mesin rosak..;D
gegurlnyeeeee..Grilled Lamb Chop..
mok moknyeeeeee..Fillet ape ntah nama nye..hahahaha..
sauce yg sgt2 sedap utk dimakan dgn lamb chop ngan fillet ape ntah yg mok mok punye tuh..hahahaha..

Kalau ade sape2 yg berpose, gegurl mintak maap yeeeee..xde niat pun nak bg terliur..sorrryyyy..

20 comments:

  1. hehehe...ayat bawah tu mcm ikhlas jer...huhuhuhu.....nasib baik i x puasa kihkihkihkih....

    ReplyDelete
  2. alahai sedapnyer..nak sikit..jemah lapo...

    ReplyDelete
  3. hoiii saya tgh posa
    tp gatal tgn klik blog ko
    padan muke aku

    ReplyDelete
  4. dah lama tak pegi tony romas... nak sket...???/ hik hik hik..

    ReplyDelete
  5. adusss..adakah tumbesaran gmbr kepada x-large itu disengajakan?huawaaaa!!! yg tak puasa pun bleh terliur gini, hihihi

    lapo weyh! =p

    ReplyDelete
  6. xpenah makan kt sanun .. lalu penah lew

    ReplyDelete
  7. @syawalsimpsons nnt date ngan gegurl kat situ kat mak jemah..;D

    ReplyDelete
  8. @sharina niza wakakakaka...satu jari boleh membawa padah..hahaha..

    ReplyDelete
  9. @ak yuyunz dh masuk dlm perut la uuu..hehe..

    ReplyDelete
  10. @Nad @ MamaZN automatik la nad yg xlarge tuh..wahahaha..

    ReplyDelete
  11. Tak pernah makan kat Tony Roma's...Lamb tue nampak sedap...

    ReplyDelete
  12. wah..xpernah lg..sebb mhl nie..huuhuu..
    tgu ah kalu ada promotion ke..haha
    org belanja ke..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...