Friday, July 6, 2012

::Terjebak / Meroyan Ngan Pop Look ::

Dh berape hari beli baru semlm bgtau mok mok..hahahahaha..

gegurl : sayangggggg!!!..
(ngan nada2 manja gituw!!..sbb takut kene marah!!!..)
mok mok : aaaaaaa, u beli ape plak kali nie?..
gegurl : errrrmmmmmm, hurmmmm..hehehe..
(dlm hati - macam tau2 je mok mok nie)
mok mok : u beli ape?..cpt ckp..
gegurl : i kan beli kan dress kannnn!!!..hehe..
(after byk kali berdolak-dalih baru bgtau)
mok mok : (terus dtg kat gegurl pastu gegurl kene jentik..bkn jentik betul2..
jentik2 manja..hahahahahaktuiiii..)

Adehhhhh!!!..betul la tau..si nana mia dh sebarkan virus2 pop look nie..sejak pakai tudung nie, gegurl mmg suke pakai dress tau..xtau la asal..agaknye malas nak pikir nak pakai baju ape kut..al-maklum lah, gegurl nie baru pakai tudung, so baju pun byk yg xsemenggah lagi..semua nak ketat semua nak pendek..skang nie tgh pikir nak wat ape ngan baju2, skirt2, dress2 yg pendek tuh..kuikuikui..

Disebabkan gegurl suke pakai dress la gegurl terjebak ngan pop look tau..semua gara2 si nana mia yg dh meroyan ngan pop look nie..abis ngan gegurl pun meroyan sama..kiteorg berempat nie biasalah suke tiru meniru sesama sendri..semua bende kalau boleh semua nak sama..kalau boleh panties ngan bra pun nak sama..hahahaha..gedik la kate kan..tp kiteorg berempat xkisah pun kalau masing2 nak tiru or copycat masing2..janji jgn pakai sama sudah bile berjumpa sudah..mau buat xkenal je masing2..wakakakaka..

Ade satu malam tuh gegurl xleh tido..so sambil2 baring bukak la website pop look..sekali dh jatuh cinta la kan..wassup2 dieorg..ngan harapan ado yg xtido laie..alih2 si nana mia me-reply..time tuh dh pukul 3 pagi kut..xleh tido katenye sbb minum teh tarik..pelik2 je tau nana mia nie..hehehe..

Scroll punye scroll alih2 ado la berkenan ngan satu dress nie..berkenan byk tp size nye dh abis..tension betul..nape la ramai yg order S..order la M ke L ke..senang skit gegurl nak beli nnt..ado je size..hehehe..bile nak purchase sekali baru tingat mana leh transfer duit time tuh sbb dh kul 3 4 pagi..damnnnn!!..bile tido lambat, kompom2 la bgn pun lmbt..punye la takut size abis mintak tlg nana belikan sbb die macam mana tido lambat pun bangun ttp awal..hehehee..

nie la dress yg gegurl order ari tuh..dh sampai dh pun..hehe..

Siap dh pikir nak allocate kan sehelai utk sebln..ye ye jer kannnnn..silap2 xbley nak tahan, beli lebih dr sepatutnye..hahahaha..

42 comments:

  1. bj poplook cntek n murah kan.. huhu lisa surihani pun suka shopping kt sini.. :-P

    ReplyDelete
  2. Gegurrrrllll Kita suka ini.. Kita pun nak order yg ni.. Tapi napa gegurl dapat dulu..hehehe

    ReplyDelete
  3. cantikkkk..suka pink..ni yg sama design lisa surihani pki kn....

    ReplyDelete
  4. sila tunjuk gambar gegurl memakai dress ini...sekian terima kasih...

    mak takut mak yang terjebak plak nanti...

    tapi sib baik mak mennyusu, kan nak selak ikut mana...weeee

    ReplyDelete
  5. pink!!!! cantik la.. pandai gegurl pilih.. hihihi

    ReplyDelete
  6. sue pon macam suke...tp nnt dolu la kot...tunggu next gaji..kikikikiki...banyak sikit...dapat tunggakan kan...nana ni mmg buat org terpengaruh ni...tunjuk ja ngan akob...dier pon suke gak...

    ReplyDelete
  7. Skang ni memang suma orang gilakan poplook nih kan.. dress2 style dolu2 sudah in trend balik skang.

    beb, idea. u join ler bazaar2 jual baju2 lama u. pre-loved items pun ramai jugak orang beli tau. walaupun jual murah, at least dapat gak duit balik. beli bule poplook lagi :D

    ReplyDelete
  8. cantik design nya, mmg ramai retis pakai baju kat poplook ni kan, tapi utk orang kurus mmg cun la...sama cam nana la ni, tiap2 bulan shopping onli kat poplook

    ReplyDelete
  9. Fuh nasib baik ros bbdan besar so xder saiz n jimat duit..hahahhaah... :p

    ReplyDelete
  10. SANTEK....selalu gak msk website tu...tp xpnh beli lg....hehehe...

    ReplyDelete
  11. @miss daya kannnn..itu yg boleh terjebak tuh..;D

    ReplyDelete
  12. @Nurul Akmal kite pun suke..hehehe..cantikkan..dh order ker?..

    ReplyDelete
  13. @mama tisya sama laaa..hehe..aah tp lisa color lain..;D

    ReplyDelete
  14. @♥cikmOt♥ itu sudah mesti kakak..hahaha..boleh beli then bile abis BF leh pakai..hehe..

    ReplyDelete
  15. @syawalsimpsons harus tunggu gaji tau..falsya pun tunggu gaji next month nak rembat lagi satu..hehe..sue tinggi mesti nmpk cantik..;D

    ReplyDelete
  16. @Zila Zainal tau xpe babe..alaaaa, nak bukak bazaar baju nak let go xbrape byk..canner?..hehe..

    ReplyDelete
  17. @Anje a.k.a Mama_Balqis kann..itu laaa..dh terjebak dh ngan nana..hehe..

    ReplyDelete
  18. @♥ ROS ♥ jgn la ckp mcm tuh..ade tuh size..cer check..ehehe..

    ReplyDelete
  19. @pinky sekali beli mesti nak beli lagik..hehe..

    ReplyDelete
  20. cun nyer dik dress ni... memang sesuai ngan dik yg dah bertudung... hehe...cun woooo...:)

    ReplyDelete
  21. cantik.. pati kita mok mok.. xcantik kut kalau terletak kat badan kita.;(

    ReplyDelete
  22. Memang Nana Mia boleh jadi duta sesuatu produk kan? ;)

    Myra pun berkenan ngan dress ni, tp memikirkan tinggi tak berapa nak tinggi-so hasrat dibatalkan ;D

    ReplyDelete
  23. @adarnadzmie hehe..ahad nie baur nak pakai..pakai gie wedding..;D

    ReplyDelete
  24. @Myra Jay tau xpe kan Myra..bgs marketing nana nieh..hahaha..

    ReplyDelete
  25. cantik2... tp ain tak berani pakai dress... sbb badan sihat sgt :)

    ReplyDelete
  26. hahhaa
    abes la terjebak sudah
    arini ada baru lagi
    seb baik xminat hahaa

    ReplyDelete
  27. @Nana tau xpe..ko penyebar virus2 pop look..ahahahha..

    tau sbb dpt email..nak bukak xsempat..

    ReplyDelete
  28. aku pon bakal terjebak ni... hahahha

    ReplyDelete
  29. semua orang dah terjebak..kat opis pun sama....jue pandang2 je....
    nanati tempek gambar katsini ye....

    ReplyDelete
  30. cantik kan... sy pun berkenan... tp apakan daya... tgh prgnant.... lps prgnant nak menyusu bdn pulak, hbs tu, bila blh guna nya??.. hahaah

    ReplyDelete
  31. memang cantik..patutlah tergedik meroyan nak beli hihihi bising mok2..

    ReplyDelete
  32. @Falsya
    Myra dok berkenan fress cenggini la sebab harganya ok kan, tp asyik lah out of stok..

    Tensi tul..huhuu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...