Thursday, July 5, 2012

:: Siapa Artis Perempuan yg Bertatu? ::

Last weekend sambil2 masak sambil2 tgk tv..biasalah kan kalau ari ahad..apo laie rancangan yg pemes..mestilah MELODI..abis je MELODI, gegurl switched channel to TV9..sambung gosip lagi pasal artis2 kat GALAKSI..haiiihhh, kalau dh joyah kan..hehe..byk la gossip2 artis yg keluar..tp yg betul2 tarik perhatian gegurl kan, sape artis perempuan yg kantoi bertatu kat belakang badan sambil berbikini?..rasenye mcm tau tp xbrape nak sure..kang kalau main sebut kang jd fitnah plak..hehehe..yg kantoi bertatu kat bwh sikit dr pinggang tuh gegurl tau la sape..yg itu lagi xleh blah..dh la bertatu, tulis plak nama "boyfriend" pengkid die tuh..adehhh!!..mana artis lelaki yg bertatu lagi..ape la nak jadikkan..hurmmm...

Xkan la dieorg xtau yg tatu tuh haram dr segi agama..budak2 pun tau..xyah budak2 la..bangsa lain pun tau..baik cina or india tau yg kite org Islam xleh bertatu..ade setengah tukang wat tatu pun xwat tatu utk og2 Islam sbb xnk bersubahat n xnak dpt dosa..tgkkkk, xmalu ke org2 Islam yg wat tatu nie ngan org2 yg ckp mcm tuh..walhal, yg ckp tuh org bangsa lain..shame shame la bak kate bok!!!!..

Bende2 mcm nie xleh nak salahkan mak bapak..tp kan, kalau hal2 mcm nie mesti mak bapak dieorg yg dpt nama..semua org duk ckp mak bapak xpandai jaga anak..tp wajar ker kite nak salahkan mak bapak dieorg nie..silap2 mak bapak dieorg pun xtau yg dieorg nie wat tatu..gile ke hape, xkan la tetibe je dieorg jmp mak bapak dieorg pastu ckp, " mummy daddy, i nak wat tatu la"..pastu mummy daddy pun jwb "okayh, buat la..ado duit x?"..nak mampus?..silap2 mau kene terajang maut..siap pakej kene halau umah lagi..

Gegurl ade dgr org ckp, nak buang tatu nie berganda2 lagi sakit kalau compared ngan wat tatu..ntah, xtau sbb xpenah wat...ehehehe..tp kan yg xtahan tuh sesetgh artis nie dieorg boleh bg statement yg dieorg bertatu and pierce lidah mcm xde bende jer..pierce lidah okayh fine laaa..yg bertatu tuh..cara ckp mcm dieorg nie agama lain je bknnye agama ISLAM...sedih betul ngan perangai org mcm nie..

Mudah2an mereka semua bertaubat la ke jalan yg benar..renung2kan dan selamat beramal..


Terus-terang ckp la, gegurl pun minat tgk tatu, gegurl mmg suke tgk cite MIAMI INK..sgt3 suke smp xpenah missed tau tgk cite tuh..suke sbb dieorg semua creative n design tatu dieorg cantik sgt3..pandai main dgn combination color plak tuh..lg satu bende nie kan art..tp gegurl xde la smp taksub nak wat tatu kat badan..gile ke hapo..gegurl still tau hukum hakam agama.. akal masih waras lagi tau..

7 comments:

  1. gilo ko apo..?
    ada sesetengah artis2 malaysia ni dah kebaratan sangat..
    tp tak kurang jugak ramai yg dah berhijrah alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. sapa gegurl???


    hahahha tetiba nk jd joyah gak....=P

    ReplyDelete
  3. uiks...
    ade ke....
    erm..............

    ReplyDelete
  4. mahal tau nk buat tatu nie.
    kwn bos saya buat, satu tangan rm8k... '_'
    cuba kira klu dia buat satu bdn.

    ReplyDelete
  5. Artis skrg pelik2 doh.. Moga allah lindungi kluarga kita :)

    ReplyDelete
  6. ni menunjukkan artis tak boleh dijadikan ikon kan...

    ReplyDelete
  7. isk..pelik2 je..
    mintak dijauhkan la..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...