Friday, July 13, 2012

:: Friday Freak ::

Kesian kesian kesian!!!..

Tp kalau gegurl kan kene tukar skit..

Hidup ini keras!!..
Tak kerja tak shopping!!..

Wakakakakakkakaka..


ahahhahahahaha...si kbob suami si nana keding suke tau bg kat bini die bende2 yg mcm nie..semua nak kelakar jer..pastu plak si nana keding suke send kat kiteorg punye group chat kat wassup wassup..hahahahaha..bengong tau laki bini tuh..;))))))))))

13 comments:

  1. hehehe...selagi ada daya...kerja kerja kerja...

    ReplyDelete
  2. hahahha....kesiannya tgk... budak tgh nak main kena buat keja...mmg kesian!!

    ReplyDelete
  3. hahahaa
    betul wei
    tak keje tak dpt soping

    part makan insya Allah lepas
    part soping tu yg seram sket nk pk kalo x keje

    ReplyDelete
  4. ya...kerja2...kerja2....cian la budak tecik ni

    ReplyDelete
  5. @pinky hahahaha..kesian tp kelakar..;p

    ReplyDelete
  6. @SyaNa haaaaa..tau xpe syana..shopping tuh penting woooo..;D

    ReplyDelete
  7. Alaaa sedihnyer tgk gambar... Kita masa budak2 bersenang lenang.. diorang.. :(

    ReplyDelete
  8. kesian budak nie...kecik2 dah kena kerja..sepatutnya budak baya dia belajar dan bermain..

    ReplyDelete
  9. mmg kena kerja sentiasa pun..haha..keje yg xpandai habis nie..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...