Thursday, July 19, 2012

:: Syok2 Sendri ::

Hye u'ollssss...arinie gegurl agak kelam-kabut jugak la..sorry xdpt nak terjah umah korang..nnt2 gegurl terjah okayh..xsmpt nak wat entry ape2 pun..balik umah semlm kepala pening so byk online atas katil jer..gile x sedar diri kan, pening kepala lagi nak beronline2..nak update pakai ipad mcm xpuas la plak..nasib baik jugak la mok mok xbwk gie opis..kalau x lagi la buhsan xde bende nak wat smbl nak tunggu cite AMEERA..

Sape tgk cite tuh?..sadis gile ending kan..kelakar pun ade..kelakar time polis ambush faroq..main kejar2 mcm main polis sentri plak..kejar mcm nak xnk pun ade..padahal kalau ikut logik penjenayah yg bersenjata some more dh lps kan tembakan boleh je kalau polis nak tembak balik..hahahaha..

Pastu lari2 ingat dh smp kemana lah faroq yg jahat tuh pegi, alih2 pegi balik kat kete amir..rupenye lari keliling satu block kedai tuh jer..tah pape ntah..kelakar..bile amir dh smp umah ngan selamat tetibe kuar faroq dr bonet kete..as expected..typical cite melayu..kuikuikuikui..

Lg wat kelakar yg pak brahim driver konon2 gangster Sg Buloh yg dh rodok 3 4 org citenye, bile tikam faroq tuh mcm takut2..alah alah..comel..hahahaha..and bile faroq konon dh jatuh kat lantai tetibe plak pak brahim aka driver tuh pun jatuh..yg x tahan siap tolak faroq kuis2 pakai kaki tuh..ujung2 kaki lak tuh..ahahahahahhahaha..

Ending cite amir mati..uwaaaaaaa..sedihhhhhhhh!!!...ending tuh xbrape nk typical melayu sbb bkn happily ever after..kire mati gak la..adehhhhhh, napo lah leh mati amir tuh..


9 comments:

  1. kan kelakar jugak... tapi sedih giler part Amir mati tu....

    ReplyDelete
  2. tak puas hati Amir mati....harapkan happy ending,last2 sad ending...

    ReplyDelete
  3. ohh ai is benci ok.. apsal amir nak kena mati tah.. mcm sehidup semati pulak dengan si ziela tu.. mencik..

    ReplyDelete
  4. aku nk kena tgk la episod last ni
    sbb rata2 aku baca sume kata kelakar la..tak logik la
    pastu sedih amik mati
    wah mcm2 emosi ni

    aku x tgk langsung cerita ni
    tak tau ujung pangkal pn

    ReplyDelete
  5. nyampah aku ending dia bencii

    ReplyDelete
  6. geram giler masa polis kejar faroq tu.. g2 gaya kejar mmg xdapet laa.. grrr

    ReplyDelete
  7. nana bru nk ngk ending dia,heee^-^

    ReplyDelete
  8. Tak suka jugak endingnya...cam hampeh!!! hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...