Monday, July 30, 2012

:: Lord of the Ring ::

Xde pun nak Lord of The Ring sgt..saje je propa ayat tuh..u'olls tau x jari u'olls nie size ape?..gegurl tau size ape pun time nk beli cincin for wedding..xbrape nak ingat la tp rasenye size jari gegurl size 8..mmg susah gile nak crk cincin time tuh tau..kebanyakannye besar2..puas duk gie mana2 kedai Habib..asal ade kedai Habib je mesti terjah sbb nak crk cincin yg gegurl nak tuh..

Cincin yg gegurl nak tuh mmg xleh potong n bukannye utk dipotong..sbb tuh merata Habib gie..finally dpt gak kat Habib The Curve..mmg kalau dh ade tuh terus amek je la..ye la, dr duk merata2 gie, bende dh ade, baik rembat je.hehehe..

Lagi satu cincin leh potong bg kecik skit sbb mmg cincin tuh leh potong pun..hehehe..punye la halus cincin nie smpkan anak buah gegurl yg standard 5 tuh pun xleh muat..itu bdk baju gegurl pun xleh muat..baru standard 5 bdn dh mcm org besar..huuurrmmmm..

Yang hanye leh masuk cincin gegurl nie kat jari dieorg is diah..kiteorg sama size je..kalau diah nak pinjam utk wat sarung cincin ke ape ke boleh je..wakakakaka..nana keding xsure leh masuk ke x jari..hehe..

 from left : nikah, merisik, tunang
ngam2 leh muat kat talipon punye button tuh..hahahaha..

Gegurl xsuke cincin emas..xtau asal..hehehhehe..

14 comments:

  1. mmg ramai yg x suka cincin emas.. tp zana ok jer.. hihihi.. lagipun mmg dari awal dah kena paksa dgn parents supaya beli emas.. hihihi..

    zana pun lupa jari saiz apa.. to jari zana besar2.. hahahaha..

    ReplyDelete
  2. kite pun tak suke cincin emas, hihi =p

    ReplyDelete
  3. @Zana Adieyza kene paksa?..hehehe..ntah la falsya xtau asal x suke emas..hehe..

    ReplyDelete
  4. @syawalsimpsons hahaha..saje2 je sebenarnye letak..alih2 ngam2 la kan..wakakaka..

    ReplyDelete
  5. kalau untuk pakai memang tak suka emas..emas ni akak suka beli dan simpan..buat melabur pun bagus tau..:P

    akak pun saiz 8.tapi tu pun longgar jugak sikit.

    ReplyDelete
  6. hihihi ingat gegurl layan movie lord of the ring...

    ReplyDelete
  7. sm la kiter, kalo x psl kena paksa x dernyer
    ^______________^

    ReplyDelete
  8. mmg ramai tk suka cincin emas. tp emas la leh wat pelaburan tuk masa depan. bila harga naik, naik gegile. mmg tuk pelaburan masa depan la... :)

    falsya...kite nak add falys kat fb tp tkleh. nak msg PM pon tkleh...uwaaaa...

    nnti jemput la kenduri kite ek

    ReplyDelete
  9. @diana falsya kalau emas pun mak ngan abah yg belikan..itu pun x brape nak pakai sgt..rantai xpe emas..hehe..

    wahhh, samo lah kite..hehe..

    ReplyDelete
  10. @eB samo la kite..kene pakaikan baru rela..hehe..

    ReplyDelete
  11. @Afasz kannn..tp xbrape sgt emas nie..canner?..sbb tuh beli cincin yg bkn emas nie kene beli diamond yg ade cert..bkn nak berlagak tp utk value..;D..kalau xde cert mmg xde value..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...