Tuesday, July 10, 2012

:: Review :: The Amazing Spider-Man ::

Kan gegurl ade cite kat previous entry yg gegurl jmp ex-BF gegurl kat MID..ari yg sama jugak gegurl ngan mok mok ade movie date..hikhikhik..tgk cite The Amazing Spider-Man..serious ramai gile org..nak booked ticket show petang dh full..kul 9pm je yg ade seat..itu pun couple seat dh abis so kene normal seat jer..;(..

Really3 a MUST SEE MOVIE...asyik2 ayat sama kan..ye la..kalau dh cite best kan, mmg la kene must see movie..x gituw!!!..hikhikhikhik..even pelakon xde sorang pun sama but still best!!!!!..

Serious tau gegurl lagi suke tgk version SpiderMan yg nie compared to yg dulu2..more fun to watch..ade byk part2 yg kelakar..hehehe..basic story line still sama which nama character still Peter Parker..nerd, selalu kene buli, jadi SpiderMan sbb kene gigit ngan spider..bezanye tmpt die kene gigit tuh a bit different..duk ngan uncle n aunty coz parents xde..uncle Ben kene tembak ngan perompak..kan sama tuh..cume beza dlm cite nie, bende alah mcm sarang spider yg kuar kat tangan die tuh bukan nye pakej time die kene gigit ngan spider la mcm dlm cite SpiderMan before2 nie..yg itu Peter Parker wat sendri..which logical la kan..

Character pmpn yg patutnye jd gurlfriend Peter Parker bknnye nama Mary Jane tp Gwen Stacy..ade byk la la different nye cite The Amazing SpiderMan nie ngan yg before..tp ntah la, gegurl suke yg ini..xtau asal..u'olls try la tgk dulu then boleh compare2 ngan dulu2..lain org lain taste kan..hehehe..

Serious la mmg cite2 mcm nie xkan penah rugi pun kalau tgk!!!..hehehe..

 Peter Parker
Gwen Stacy..suke tgk pmpn nie..comel...mata besar..

Try tgk dulu baru tau best ke idak!!!..hehehee..

30 comments:

  1. nk tgk tp mcm tkde masa dah. minggu ni g camping. >_<

    ReplyDelete
  2. Ouh.. dengar macam menarik.. Ida tak berkesempatan untuk tengok lagi.. heheheee

    ReplyDelete
  3. hurmmmmmmmmmmm....mengeluh panjang...(bila tah nak nengok wayang lagi...)

    gegurl, tolong jaga iris, abam mok, dan kakak boleh???

    ReplyDelete
  4. kita nak tgk mggu dpn....dpt tiket free hehehhehe =P

    ReplyDelete
  5. Member cakap x best sgt.. banyak aksi kiss kis dari aksi.. hehehe

    ReplyDelete
  6. mencik tak dapat tengok sebab akob dah tgk dolu...sorang2 lak tu...dah tgk, siap msj lagi dlm wayang...geram je...mak jemah..kat opis membara..mentang2 abis exam...terus zasss ke GSC...kikikiki

    ReplyDelete
  7. agaknya kena tunggu keluar astro first baru leh tgk..

    ReplyDelete
  8. zana dh lama x tgk wayang.. hihihihi.. tunggu astro first atau on9 jer.. hihihi..

    ReplyDelete
  9. klw xde g mana weken ni
    mmg aku nk tgk cite ni
    xsabar

    ReplyDelete
  10. Semua blogger reviwe filem nie yg dah tengok kata best...nie tak sabar nak tengok hihihi

    ReplyDelete
  11. serius best kan...?
    ohsem giler!
    nk repeat tgk lg pun bleh kalu ada yg nk blanje, haha!
    zakwan pun suke..tu yg penting - anak suke =)

    ReplyDelete
  12. btol2...
    makneng pon suke tgk movie nih
    rasa nak tgk lg jerr

    makneng follow sini
    jom follow makneng

    ReplyDelete
  13. @Afasz xpe2..gie tgk next weekend okayh..;D

    ReplyDelete
  14. @::EIDA:: mmg menarik..nnt free2 eida gie tgk tau..;D

    ReplyDelete
  15. @mama tisya bestkannnn erin...mcm nak repeat je lagik..hehe..

    ReplyDelete
  16. @♥cikmOt♥ boleh2..dh mcm jaga anak buah dh..hehe..

    ReplyDelete
  17. @pinky phewittt..bestnye dpt tiket free..;p

    ReplyDelete
  18. @Nurul Akmal ehhh..ye ker?..mcm xperasan jer..hehe..tp serious best..

    ReplyDelete
  19. @syawalsimpsons wahahaha..mmg kejal akob leh tgk dulu..siap leh sms lagi yg xtahan tuh..wakakaka..

    ReplyDelete
  20. @cik Jue Aka Ibu Farisyah hehehe..cepatan terjah wayang jue!!!..haha..

    ReplyDelete
  21. @MamaEma hehe..xlama lg tuh kuar la astro first..hehe..

    ReplyDelete
  22. @Zana Adieyza hehehe..astro first lagi best leh tgk byk kali..hehe..

    ReplyDelete
  23. @Nana amrul kan ade..sile heret die gie tgk wayang okayh..;D

    ReplyDelete
  24. @Che Rosliza Che mat mmg best!!!..hehehe..serious x rugi..;D

    ReplyDelete
  25. @Nad @ MamaZN sedangkan org besar pun suke apatah lagi bdk2..hehe..cume part x senonoh tuh kene tutup mata..wakakkaa..

    ReplyDelete
  26. @Pink Lavender bestkan mak neng cite nieh..tgk 3 4 kali pun xpe lagi..

    okayh mak neng, sat lagi gegurl follow!!..tq..;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...