Tuesday, July 3, 2012

:: Pekena Assam Laksa & Mee Kari @ JJ MID ::

Last weekend gie dating ngan mok mok..mok mok nak crk seluar bola die..alang2 nak gie beli iron + iron board..iron board mmg dh beli dh..tp yg duduk punye..murah je..alaaa, yg ade jual kat IKEA tuh..yg comel loteh tuh..ngeh3..time tuh konon2 la kan xnak penat berdiri..alih2 xleh jugak sbb lagi ssh nak gosok..end up asyik pinjam MIL punye iron board..kuikuikui..

So kiteorg decide nak gie Mid je..senang semua bende ado kat situ..sekali semua seluar bola kat situ mahal la kan..alih2 mok mok kate seluar bola nak beli kat The Mall je..murah skit..so bergerak la kiteorg plak gie JJ..sementara nak ke area iron tuh, mok mok duk jalan2 kat area2 lain..byk betul pit stop nye..survey2 fridge la, kipas la, air-cond la, water heater la, itu la ini la..bile dh abis semua area, baru la gie kat area iron pulak..sakit2 kaki gegurl time tuh..hehehe..

Gegurl nie jenis old skoll..xsuke iron yg berwap2 la, yg ade spray2 tuh la..gegurl suke iron yg lama..xde wap xde spray..normal iron..senang jer..iron dh ade dh sebenarnye tp gegurl xsuke pakai sbb kan asyik melekat2 kat baju..dh byk dh baju jd mangsa iron tuh..bile mok mok dh kene, terus die suruh tukar iron lain..huahuahuahua..nasib baik time mok mok gosok baju bende tuh jd..baru la mok mok tau mcm mana gilanye iron tuh..wakakaka..

 hasil rembatan..iron + iron board..kalau dh gegurl kan..mesti gedik2 nak color pink gak..huahuahuahua..

Bile dh abis bayar je gie makan kat dlm area JJ tuh itself..tetube tingin nak makan assam laksa kat situ..kebetulan plak, my BFF ikhwan n jaja n mizz nina ade kat Mid..so alang2 kasik lepak la seround kat situ..hehehe..

mok mok n ikhwan nyeeeee..mee kari..sedap gakkkkkk..
gegurl n jaja nyeeeeeeeeee...assam laksa..mmg terbaik!!!..
nie la tmptnyeeee..ape nama tmpt jgn tanye..hahahaha..

8 comments:

  1. giler lapo nengok makanan tu...lum sarap lagi ni..sanggup tu kan...semata nak p floria, nak amik gambar..nak nampak kurus...hahaha...

    mak lapooooooooooooooo

    ReplyDelete
  2. oloooohhh i tengok iron u baru teringat nak kena ganti baru iron i.. berkeladak tang bawah tu haha..

    ReplyDelete
  3. tetiba nak makan mee kari.....=P

    ReplyDelete
  4. Ros beli iron lama yg besi tuh :p lpas kna iron steam kuar wap karat tak guna dah :( sedappnyaa laksa... Fuhhh

    ReplyDelete
  5. dah terliru dah ni..lor, napa tak igt nama tempat ni

    ReplyDelete
  6. asam laksa tue sedap wei!!!..meleleh air liur hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...