Monday, July 23, 2012

:: Ramadhan::

Gegurl lmbt bersiaran arinie..xbrape nak sihat..bdn rase seram sejuk nak demam tp xnk demam..dh nak start sakit tekak, dh nak start selsema..adehhhhh,moga diberi kesihatan yg baik sepanjang bln ramadhan nie..amin3..nak terjah blog u'olls pun xsempat2 lg..dh la minggu lps xsempat sbb gegurl ade env & safety week..arinie xbrape nak sihat plak..rindu nak BW..;((((((((

U'olls puasa x arini?..hehehehe..jgn ade yg 'yang yang yok, pagi2 bukak periuk' sudah..kuikuikui..yg berpuasa tuh, selamat berpuasa okayh..;))))))))..

First year gegurl berpuasa as a wife to Irwan Nor Ishar..first year taraweh dgn mok mok..rase happy sgt3..sama2 jln gie masjid utk bertaraweh..mmg satu perasaan yg sgt3 syahdu..ngan mok mok ckp 'alhamdulillah, dpt jugak i bwk isteri i gie taraweh sama2..berjaya akhirnye..best x dpt taraweh same2?'..and of course la gegurl ckp besttttttttt..hikhikhik..

Rutin gegurl ngan mok mok every year puasa adalah crkkkkkkk bazaar ramadhan..every week bertukar2 tmpt..paling gegurl xsuke gie kat tmn melawati..adehhhh, crowded gile..yg paling gegurl suke gie kan kat TTDI..byk choice..yg lelaki kalau gie sana utk cuci mata sbb sesetgh pmpn2 kat sana nak gie bazaar ramadhan pun nak seksi2..pakai semua nak pendek je, nak terdedah je..terdedah tahap melampau pun ade..gegurl dulu pun seksi la jugak tp kalau bln ramadhan nie mcm sendri leh ingat je nak bertutup2 mana yg patut tutup..hurmmmmmmm..

Lg satu bazaar ramadhan gegurl suke gie kan kat Kelana Jaya..mok mok xpenah gie sana..last year gegurl yg bwk..hehehe..biasalah bile dulu kawan2 jenis yg suke mencarik bazaar ramadhan nie..bile follow dieorg automatik leh tau tmpt2..kat kelana jaya mmg org ramai tp x se-crowded taman melawati..sbb kt kelana jaya luas so xde la nak bersesak2..pilihan food pun byk..sedap2 n menarik2..hehehehe..

Soooooo, kalau u'olls ade tmpt bazar ramadhan yg menarik2,share2 la ngan gegurl..hehehehe..

31 comments:

  1. aku akan cuba elak g param
    hehehe
    xmo...nant nak beli itu ini
    klw amrul balik je
    br g param

    ReplyDelete
  2. ciannya demam.....bkak pose nnti mkn ubat ye...meh lah dtg bazzar rmdan kt putrjaya....besar n luas...xde lah nk bersesak.....

    ReplyDelete
  3. kalau duduk kl dulu ..jue suak pi setiawangsa...sekarang kat putrajaya nie entah tahu bazar mana suka pi...putrajaya punya bazar tak best sangat sebab MAHAL..........

    ReplyDelete
  4. nyesal dah p param...tapi p tak beli apa...uhukss...cepat baik gegurl...

    ReplyDelete
  5. Ce pergi BTHO punya Bazaar. Tahun lepas pergi meriah!1 Tahun ni ida tak pergi.. Tekad nak masak.. hihihi

    ReplyDelete
  6. semalam gi bazar putra dengan eddie. kat sini yang paling gah situ je laa.. tempat2 lain suma pendek2 je.. penah gi tak beb? try laa syiok juga.. sebab banyak choice n jalan dia pun sangat ler luas. parking pun besar

    ReplyDelete
  7. selamat berpuasa... sy lak jarang g pasar ramadhan ni... bkn pe, bile g gak, byklah nak beli... tp mknnya x sgt... adehhh

    ReplyDelete
  8. Sy xsempat lg terjah param, mak asyik ajak irtar kat rmh dia je, tp xpe sy suka..jimat2...hikhikhik

    Bestkan bertarawih bsama yg tersayang..

    ReplyDelete
  9. bulan2 pose ni mmg x sah klu x ke bazar...unik kan ramadhan ni...hehehe

    ReplyDelete
  10. Selamat berpuasa, best kan bpuasa dgn asben tp penat skit sbb sendiri kna masak.. Salu mkn mak buat ja..hahahah

    ReplyDelete
  11. aku kalo gi param pn takat kt area umah je la
    xde nye aku nk mencari param
    hehee

    take care bebeh..get well soon

    ReplyDelete
  12. wah jauh2 p bazar ramadhan ye...kt melawati tu mmg sesak tul..tp artis slalu gk p situ:-p kita kalo p kt area keramat je

    ReplyDelete
  13. @Nana hahaha...nafsu membeli kuat sgt tuh..try bwk 10hengget jer..mesti skit ko beli..ahahha..

    ReplyDelete
  14. @ieyda baek awak..putrajaya???..jauhnyeeee...insyaALLAH, mana tau tersesat sana ke..hehe..

    ReplyDelete
  15. @cik Jue Aka Ibu Farisyah setiawangsa pun best gak kan..mahal ke jue..kalau mahal x jadi la nak terjah..hehee..

    ReplyDelete
  16. @♥cikmOt♥ sbb xde yg menarik kut kt sana..tq kakak..;D

    ReplyDelete
  17. @::EIDA:: jauhnye awak..masak lagi afdal kan..hehee..

    ReplyDelete
  18. @IntaNBerliaN sama la ina..suke gie utk nyibuk je.padahal x beli sgt pun..hehe..

    ReplyDelete
  19. @~Siti Hajar~ makan umah mak lagi best tau..betul3..leh jimat2..hehe..

    best sgt tau..;D

    ReplyDelete
  20. @Nory Zoulkefle tau xpe nory..sbb tuh la every weekend ade je tmpt nak terjah.sethn sekali je terjah pun kan..hhehehe..

    ReplyDelete
  21. @♥ ROS ♥ hehe..tau xpe..skang nie dh xleh malas2 nak bgn sahur dh..even xleh puasa sahur ttp kene bgn..;D

    ReplyDelete
  22. @SyaNa area umah la yg paling jarang aku gie..hahaha...muleh gitu..

    tq bebeh..;D

    ReplyDelete
  23. @mama tisya sesak sgt kan erin..semlm kite gie jmp sazzy falak, umie aida ngan rizman..hehehe..

    ReplyDelete
  24. akak hari ni baru nak ke param... 2hari masak sendiri...rajinnnnkannn akak..hehe:)
    slmt berpuasa yer dik...:)

    ReplyDelete
  25. @adarnadzmie hehhe..rajin la akak 2hari masak..

    selamat berpuasa kak..;)

    ReplyDelete
  26. sue pon cuba elak G param ni...tapi kalo takat nak G param beli kuih sebutir dua, tak pe kot..kikikiki....

    ReplyDelete
  27. Selamat berpuasa dear...lepas berbuka telan ubat ya..

    ReplyDelete
  28. baru akak tahu apa itu param..huhuhu..cam ketinggalan pula..orang bukan islam pun tahu..terkena tadi kat opis..anyway

    Selamat menyambut bulan ramadhan..dan selamat berpuasa

    ReplyDelete
  29. hehe2. kalau bazar kat jb nk kene share gak ke?? sngup datang dr KL ke JB?? selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  30. Falsya!! selamat menyambut ramadhan sebagai seorang isteri..next sambut ramadhan sebagai ibu lak..aminn

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...