Monday, July 23, 2012

:: TQ Sayang ::

Amboi..starting title je dh sayang..selalu starting nak mok mok je..kuikuikui..haruslah sayang sbb mok mok kan husband gegurl (padahal sayang ade makne tp kalau xde makne pun sayang gak je)..okayh sya, ape ko merepek nie..ngeeeeee..dialog sepasang suami isteri pada pukul 8.45malam sebelum si suami mandi utk bersiap gie taraweh..

Mok mok : i ade bende nak cite ngan sayang iiiiii!!..hikhikhik..
Gegurl : alaaaaa..ape die!..
Mok mok : jap lagi la..i mandi dulu..
Gegurl : (tahap joyah dh meninggi mmg xleh tunggu smp mok mok abis mandi,
terus tarik mok mok masuk bilik balik..haiippp, tamo pikir bkn2 okayh..hahaha)
cite la cite la..
Mok mok : rahsia!!..hehe..tdkan i tgk myDeal tau..
ade handbag Fred Perry murah je domok..
Gegurl : Fred Perry??..murah?!!..nak tgk nak tgk..
Mok mok pun bukak la website myDeal..
Gegurl : nak nak nak nak sayang..leh wat bag telekung..(alasan)
Mok mok : amboi bag telekung nak Fred Perry..
Gegurl : i nak bag tuh sayang..wink wink wink..

Akhirnye mok mok tewas ngan godaan gegurl..wakakakakaa..mulenye nak purchase nnt2 pas balik taraweh tp gegurl nak jugak sbb takut abis..hehehe..
 
 
tadaaaaaaaaa..nie la bagnye..lambang Fred Perry tuh yg mahal tuh..hehehe..

TQ SAYANG!!!...LOVE U!!..MUAHXXX!!..

23 comments:

  1. bakal dapat handbag baru gitu...

    ReplyDelete
  2. murah nye
    lg murah dr mng kita hehee

    ReplyDelete
  3. @Nana murahkan naaaaaa..sbb tuh laki aku boleh terus beli..,kuikuikui

    ReplyDelete
  4. kalo tgu lps terawih rsnye tk sempat bli...nasibaik bli b4 terawih...hehehe

    ReplyDelete
  5. @mama tisya hehe..sbb tuh la paksa mok mok beli before taraweh..sbb bile bukak blk myDeal after traweh dh gone..hehe..

    ReplyDelete
  6. eh murahnya...ni blh buat jln2 skali ni...=P

    ReplyDelete
  7. WAH MURAH TUE...LAGI MURAH SEBAB HUBBY BELIKAN...HAHAHAHA

    ReplyDelete
  8. @pinky murahkan..itu la motifnye pun..hehehehe..

    ReplyDelete
  9. Wahhh bestnyer dapat hadiah beg ;)

    ReplyDelete
  10. @Myra Jay jadik la kan myra..dr xde..hehe..

    ReplyDelete
  11. wahh so sweet menjahanmkan duit mok mok ye sya...takpe...takpe...jemah jeles...jap...lepas comment entry ni nak call akob, mau minta beli something jugak..kakkakakak....(nampak tak tahap kejelsan tinggi..kakakka) mau call, mau cakap..."abang,...sayang nak jahanamkan duit abg gak mcm sya...kikikiki...boleh la..." konpom kasi macam mok mok kan

    ReplyDelete
  12. @syawalsimpsons sweetkannnnn..abih tuh duit sape lai nak jahanamkan kalau bkn duit mok mok..wakakakakaka..dh kol akob lum mak jemah..jgn terkejut nnt akob plak tetibe comment kat entry nie..suruh remove katenye sbb dh influence bini die utk jahanamkan duit die gak..tp after die kasi duit gie beli handbag la br akob comment..hahahaha..

    ReplyDelete
  13. wah murah nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  14. Bestnyer...blh bt beg raya ni..tp org tu nk buat beg telekung..camna..??? hikhikhik

    ReplyDelete
  15. @~Siti Hajar~ ahahahaha..beg telekung tuh alasan je tuh..kukuh x alasan..agaknye dgr mcm tuh yg wat mok mok nak belikn kut..ahahah..

    ReplyDelete
  16. amboi... dpt beg baru kemain sayang. hahhahahahha... nak gak 1 ble??? hehehhe

    ReplyDelete
  17. zana perasan deal ni.. tp perasan bila deal tu dah habis.. boleh?? ngada tau!

    untungnya gegurl!! dpt handbag baru!!

    ReplyDelete
  18. memang dah tak boleh lari dgn orang perempuan ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...