Thursday, September 27, 2012

:: Adam & Hawa Berhantu ::

Hishhhhhhh..mmg betul berhantu tau cite nie..'hantu' ape yg dieorg pakai pun xtau laaaaaa..tp bgs la 'hantu' yg dieorg pakai tuh..xsia2 dieorg hired 'hantu' yg pandai wat keje..pandai betul dieorg carik sbb rajin betul 'hantu' tuh wat marketing..adehhhhhh..

Jangan nak 'hantu' sgt la sya oiiiiii!!!!...hahahaahahaha..xde la hantu ape pun u'ollsssss..toksah duk cayala ngan ape yg gegurl merepek meraban pagi2 nie..elehh, xde sape yg kisah pun sya..xde yg caya pun!!!...okayh, aii dh ter-shy dh nie..kuikuikuikui..nie sbb gara2 tido kul 5 pagi sbb cite AH la nie..meroyan sudah..huuuuuhhh..

Gile dh tamak haloba dh gegurl skang nie tau..xcukup ngan AH kat tv, nak layan plak novellllll..adehhhhhh..yg jadi mangsa, mok mok..sian mok mok..satu2 bookstore kiteorg masuk semata2 nak crk novel AH nieh..memula masuk Borders xde..lg la ciput novel2 kat situ..xpuas hati masuk plak MPH..carik punye carik, belek punye belek, xde la kan..tanye kat enquiry caunter, abis katenye tgh tunggu stock smp..uwaaaaaaaa!!...frust aiiiiii!!....

Mmg jenis dasar org yg xkan puas hati selagi xdpt ape yg nak tau gegurl nie..before masuk MPH kan dh masuk dh pun Borders..sendri dh tau kat situ mng xde..gatal lg masuk Borders kan after MPH..konon2 last round laaaaa katenye..tinggi harapan kan padahal sendri tau mmg xde..mmg xde laaaaaaa..wakakakakakakaka..

Tetibe mok mok kate, jom la tgk kat Popular pulak mana tau ade ker..hurmmmmmmm, pucuk dicita ulam mendatang..hahahahaha..mmg nak sebut pun td tp takut mok mok marah..haaaaaa, tau pun ko takut sya oiiiii laki ko marah..walaupun mmg tau mok mok xkan marah..kuikuikui..mmg nak sebut nak gie Popular tp xtau asal xterkeluar..but knowing mok mok, he will try his very best nak satisfied kan kehendak wife die nie..that's why i love u..wahahaahaha..ehhhhh, kalau xpun sayang jugak jer..;D

Bile dh smp kt Popular melilau2 mata crk novel tuh..sekali bile nmpk je timbunan novel kat situ, terus excited tau gegurl..smp terkuat plak suara bile ckp "haaaaaaaaa, yeayyyyy!!..ade pun!!!!"..pastu bile nmpk org kt situ terus termalu sendri..ingat xde org..hehehe..

Apolaie, terus je la capai kan AH punye novel..pastu crk lagi satu novel nie..nie semua gara2 tgk board kat MPH la nie..board MPH Weekly Best Sellers for Malay Novel..AH top ranking..opkos la no 1..2nd cite Suamiku, Encik Perfect 10!..terus mcm hurmmmmmm, mesti best nieh..bile dh jmp mmg haruslah rembat..kuikuikui..

Punye la excited nak baca novel AH nie, gegurl baca dr kul 9pm start smp kul 5am..gileeee..keutamaan mestilah pada suami sbb tuh lama nk abiskan..hehehee..soooo skang nie gegurl dh tau ending AH dahhhh..muke ale tenyum..tp mcm bengang ngan Ain sbb ego tinggi sangat walaupun Adam dh byk berubah..jual mahal betul..

17 comments:

  1. hahaha....sayalah hantunyaaaaaaaaaaaa....ekekeke

    ReplyDelete
  2. pas baca tu berangan jer... then baca lagik.. hahahha

    ReplyDelete
  3. ain tu dier dok PK yang adam tu masih sama mcm dolu...cer kalo die tau...mmmmmmmm....tp yang penting sue dah sampai perth sama ngan sya...kakkakaknnt kiter G makan kurma pulok erk

    ReplyDelete
  4. Babe!!
    Haku pon sama..
    Dapat je novel tu..
    Mr Em ku jeling2 ngan ekor mata jer..
    Hepppp!!
    Jgn kacau saya nak membaca..
    Kena sound..
    Hahahhahahahhaha!!
    Sehari setengah abeh khatam novel tu..
    Perghhhhhhhh!!
    Penangan "hantu" AH.. ;)

    ReplyDelete
  5. wah saya pun dah ada novel tu..tp tak baca lagi..tak mau spoil mood hahahaha

    ReplyDelete
  6. nasiblah kita dah beli novel ni....kalau tak meroyan gak nak cari....huhuhu....

    ReplyDelete
  7. Waaaa gegurl nurul nak pinjam.. td keluar cari kat kg ni x derrrr... Wuaaaa nak kena tunggu blk kl.. :(

    ReplyDelete
  8. semakin berhantu hantu..blog kak fieda pun dh naik hantu tu...hihihi..

    ReplyDelete
  9. @watyz aku dh terbayang abg aaron dh sentiasa..hahahha..

    ReplyDelete
  10. @syawalsimpsons itu laaaa..abg aaron tuh..adeh, kalau gegurl la kan, jual mahal sekali dia je pastu terima..wah statement..wahahahha..yeay!!!.xsabar nak makan kurma!!..haha

    ReplyDelete
  11. @Salina@IbuAqil laki aku xbising tp sebelum die bising baik aku wat ape patut..kasik perut die kenyang2..layan die borak dulu..agak2 dh lena baru aku layan balik..hahahaa

    ReplyDelete
  12. @N.Aima K alaaaaa..tp kan even dh baca pun bile tgk cite AH kat tv lagi excited..hehehe..

    ReplyDelete
  13. @pinky itu la..ssh betul nak crk..semua abis..sib baik kat popular ade..hehe

    ReplyDelete
  14. @Nurul Akmal nak pinjam ke?..boleh2..sbb dh abis baca so boleh la nak pinjam..hehe

    ReplyDelete
  15. @fieda ye laaaaa..blog kak fieda lagi la brhantu..semua duk menunggu akak upload cite tuh..hehehe

    ReplyDelete
  16. naik geram plak i dengan ain tu.. huh emo emo..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...