Friday, September 14, 2012

:: Haiyaaaa, Mau Holidei Meh ::

Antu cina dh rasuk bdn gegurl bile nak taip ayat kat titile entry nie td..muleh gitu...hahahaha..weekend nie korang gie mana?..gile bz body kan gayanye..ngeeeeee..ye la kate pun next Monday cuti public holiday..hari 1Malaysia..gegurl dh ade plan dh..jap lg gegurl ngan family in law nak gie Singapore..plannye, jap lg bertolak gie Melaka nak fetch my BIL kat sana then terus shoot gie Singapore..gerek seyh la kite nnt ye u'olls..wakakakkakka..

Saje je nak jalan2 sana sementara adik mok mok yg 2nd tuh still lagi ade sana..adik mok mok kene transit dulu kat Singapore sebelum start keje kat Hong Kong..pasnie ke Hong Kong la kami..save accommodation kalau gie sana..ade jugak la tempat nak duduk kalau tetibe berhajat nak gie Hong Kong..kebetulan gie Singapore, gie visit relatives side arwah ayah mok mok yg ade kat sana tuh..pastu nnt bile kuar dari Singapore ari Ahad, gie visit sedara-mara kat belah Johor sana nun..

U'ollss, untung2 kalau gie Singapore nnt dpt jmp abg Aaron ker...kan best..amin amin amin..ari tuh nmpk kt Mid xsempat nk bergambo ngan abg Aaron..hehehe..

Pastu org kate sambil menyelam minum air kan..org kate, gegurl xkate ape2..hehe..alang2 dh kat JB tuh, haruslah singgah JPO seround..leh la shopping2..yeayyy!!!!..i love shopping..who doesn't, isn't it..kuikuikui..ingat nak singgah LegoLand tp bile mikirkan harga tiket nak masuk sana mahal bebenor, terus cancel..duit tuh baiklah guna utk shopping kat JPO..ade gak pekdahnye..

USS????..xmasuk kut..sbb mahal la..xpe2..kali nie gie jalan2 Singapore dulu..lgpun Singapore dekat je ngan Malaysia..ehhh, dekat sgt la...last minute plan pun leh lg gie kalau nk gie..in fact, gegurl kan dh penah masuk yg ala2 USS nie time gie honeyBulan dulu..so kalau xmasuk USS pun mcm xralat sgt..

Currency Singapore mmg gile  ilang akal..mok mok kate lg tinggi dr Aussie..gileeeee..baik gie Australia kalau gitu..repeat blk time gie honeyBulan kat sana awal2 thn arituh..cobaan kali ke-2 nak dptkan anak Australia..wahahahahahaha..tp itulah..xtau la plak bile thn dpt gie sana..xpe la..gie Hong Kong la next year mana tau tetibe lekat anak cino ker..bapak pun dh mcm cino dh rupe..omak pulak mmg ado darah cino..mmg sesuai..skang dh main paneh dh jd anak cino rentung..dulu asal gie kedai cina, dpt tau harga dlm bahasa cina..;)

Soooooo, arinie gegurl akan cuti ber-blog smp ari Isnin..nasib baik passport leh lg guna..xyah ssh2 renew lg..so passport dh menanti, moh kiteeeeee..Happy Weekend u'olls..Salam 1Malaysia..cewahhhhhhh...hehehe..

17 comments:

  1. Selamat bercuti kak...

    Moge selamat pergi dan balik.. =)

    Shopping tu hengat2..hahaha

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti dear.. seronoknya!!!

    ReplyDelete
  3. seronok ke spore...bli la FM spore..hehe..shopping JPO wajib la tu....happy holiday

    ReplyDelete
  4. singgah melaka x nak jumpa aku ke??

    ReplyDelete
  5. best best...nak gie holiday..selamat jalan2 key..jgn lupa snap2...have fun!!

    ReplyDelete
  6. klau pi aci belikan magnet peti ais yeeee

    ReplyDelete
  7. jangan lupa gi mustafa beb. chocolate dgn perfume sangatlah muraaah!!!! aaaaaaa bule gila memilih :DDD

    ReplyDelete
  8. ala nak ikut gak...boleh duduk dalam beg tak..sue buku merah tu pon tarak...buku pink nak beranak ado la...kakkakakka

    ReplyDelete
  9. Bestnyer nk g Singapore, tp rugi la xmsk USS..

    Sy pun ada sibling dok sana, dl rajin la p, skrg ni kena fikir byk kali sbb dah ramai tentera bawahan...hehe...

    ReplyDelete
  10. Sonoknyerrrr!! Ida tak de plan pun. Maybe duduk rumah.. tidooooooo.. HAHHAHA

    ReplyDelete
  11. sonoknya,,, nory cuti 3 hari x gi mane kot..lgpon hubby kene keje...plus gaji pon x msuk lg....hehehe...happy holiday gugurl...

    ReplyDelete
  12. Wahhh bestnyer gegurl... buka2 blog gegurl.. tahu2 jer dah nak g jalan2.. hehehe.. Take care, jgn lupa ole2.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...