Tuesday, September 4, 2012

:: Raya 2012 :: 3rd Day :: Kg Expo, Kamunting ::

Dari Manong ke Kamunting pulak kite..hehe..nak gie beraya umah abg ipar pulak kat Kg Expo..menu wajib yg akan ade adalah mee kari..tp kak long ade masak makanan tambahan plak kat situ..so ade gak la pilihan..kuikuikui..kak long masak nasi beriyani..first trial okayh la not bad..xde la sakit perut..hahahahaha..

Then tetibe mok kate abah dh approved dh plan kiteorg nak ke umah mak teh @ Cameron Highland..yeayyyyy!!!..sambil menyelam minum air u'olls..sebenarnye kalau gegurl ngan mok mok nak ke sana, accommodation mmg xyah nak risau la kan sbb boleh tido je umah mak teh..tp itu lah, *blur*..;p


 otw ke Kamunting..

 sila abaikan rokok mok mok tuh okayh..

 aiman mintak duit raya kat pak teh
 
 pastu merajuk ape ntah

 Aiman cengeng..bengang je time nieh...siap tunjuk2 lg kat mak teh kate mak teh buat..pastu mak teh pun ckp "siap bile balik kl nnt..mak teh gulai2 aiman..tunggu la tunggu la..ooo berlagak nyeah"..nak bile balik KL kan, mmg aiman terkebil2 je bile pandang mak teh die nieh..
BOK gak yg bgs...xmacam abg die yg cengeng tuh..
 besaunye pipi..kehkehkeh..

Pas abis beraya umah abg ipar gegurl..kiteorg bertolak ke CH pulak..dari Kamunting nak ke CH nie kan, it took us 5hours to reached there..dammmmnnnnn..ponggeh dok dlm kete lama2..

*sorry xdpt nk jengah blog u'olls..kesihatan tidak mengizinkan..gegurl promise bile dh okayh skit gegurl terjah blog u'olls kayh*

17 comments:

  1. garangnyer mak teh dier...tp kan sya, mok mok mmg tak best la muka dier kalo amik gamba biasa2....tak hensem je...tp kalo muka selengge, mmg terbaik...kakakkaka

    ReplyDelete
  2. kesian aiman...garang tol mak teh ni...=)

    ReplyDelete
  3. mokmok...merokok membahayakan kesihata...alalala

    ReplyDelete
  4. dekat sgt da tu ngan umah ibu mertua ku (sg relong)

    jaga diri beb

    ReplyDelete
  5. sakan nye ko raya yer.. hehehhe

    ReplyDelete
  6. wah, beraya sakan.. sampai nak ke CH.. terbaik!

    hope cepat sihat yer dear!

    ReplyDelete
  7. @syawalsimpsons hahaha..kat umah org kene behave sue oiii..tau plak malu mok mok nieh..hahaha..

    ReplyDelete
  8. @pinky hehehe..kene ade salah sorang yg garang..;D

    ReplyDelete
  9. @SyaNa ehhh, bkn mmg dekat ke?..xpe2 nnt kalau aku raya sana lagi kite roger2..;D

    ReplyDelete
  10. @watyz belah perak xsakan sgt..belah temerloh lg sakan..hehe..

    ReplyDelete
  11. seronok beraya kali ni yer.. :-)

    cantiklah falsya guna shawl tu..

    ReplyDelete
  12. @IntaNBerliaN seronok sbb ade suami..hehehe..

    Cantik ker?.hikhikhik

    ReplyDelete
  13. mak teh gaduh gan anak buah ya...kikiki

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...