Thursday, September 27, 2012

:: Kaki Kipas ::

Mana2 tmpt kalau namanye opis, mmg akan ade kaki kipas nie..xde opis yg xde kaki kipas nie..dieorg nie suke sgt mengipas boss2 n org2 besar dlm opis tuh utk kepentingan diri sendri..gile selfish kan..ye laaaa, xkan utk kepentingan org lain plak..kalau buat utk kepentingan org lain bkn kaki kipas namanye..lg satu mesti la kipas org atas..xkan nak kipas org bawahan kut..duuuhhhhh..hahahahaha..

Sorry to say this but for me la kan, org mcm nie adalah org yg LOSER..or maybe sbb die tau die LOSER la die kaki kipas..hurmmmmmm..point taken..hehehehe..sbb org kaki kipas nie tau keupayaan diri sendri tahap mana..mmg xde keupayaan langsung..sbb tuh la die selalu mengipas boss die dgn lebih kuat lg..kire ape saje la utk boss die..maybe sanggup tunggu boss die kat parking pagi2 semata2 nak tlg angkatkan beg boss..kipas la katekan..jd kuli batak pun sanggup..mana la perginye harga diri org2 nie..

Kalau die berpangkat pun, wat ape kalau die xreti nak wat keje n semua org sebenarnye tau die xleh wat keje..n semua org tau die naik sbb die kuat kipas or kuat bodek..tppppp org mcm nie pedulik hape org nak ckp, janji die lagi tinggi dr semua..

Lagi satu cable..kalau cable u besar kt dlm opis tuh, mmg senang lenang la hidup..serious xtipu..setengah org xsuke guna cable even die tau die boleh guna..setengah org plak amek kesempatan atas cable yg ade utk memudahkan perjalanan die kt opis tuh..hurmmmmm..

Kesian kat org yg jenis mmg xsuke kipas boss nie..duduk je la kat takuk lama..dh lama keje baru dpt naik skit2..jadilah diri sendri..kene ke nak kipas2 boss nie..sedangkan gegurl sendri malu bile tgk org2 yg kuat sgt kipas boss nie..xkan org yg mengipas xde perasaan..kaki kipas n cable mmg akan ade kat setiap organization..mane2 company sure akan ade..tp yg xbestnye jgn la smp sanggup nak makan kawan sendri..
 mmg kene ngan org kaki kipas...wahahahahhaha..

19 comments:

  1. gambar kelakar giler....pecah peruttt gelak ni....

    ReplyDelete
  2. betul2...mane2 opis mesti ade kaki kipas..dorg naik dgn cara kotor, x patut betul..bile dah naik , mule lah giler kuasa..huhu

    ReplyDelete
  3. weii, takde gambar lain ke...tu kaki cium tu...hahaha

    ReplyDelete
  4. hoii ingat cerita pasal main blkg
    len macam gambar
    hahahaa

    ReplyDelete
  5. Hmmm tu dh jd kebiasaan...kite dulu pun penah tgk org yg camni...

    P/s:sori lama sgt tk dtg sini...nape cam tak klar kt dashboard kite pun setiap kali falsya update blog? Takpe2 pasni kite dtg lg ek ;)

    ReplyDelete
  6. org mcm ni memang ade gegurl.. nak naik dgn cepat & gila flamer.. kat office Nurul pun ade.. menyampah jer ngan perangai...

    ReplyDelete
  7. mana2 office mmg ada org kaki kipas ni..

    ReplyDelete
  8. @Nory Zoulkefle tau xpe nory..nyampah betul ngan org2 mcm nie tau..

    ReplyDelete
  9. @♥cikmOt♥ itu gambo 2 dalam 1 tuh kakak..hahahaha..

    ReplyDelete
  10. @SyaNa gambo nie saje je aku nak bg ko berpikir..kaki kipas ke kaki belakang..wakaaakakakaka..suspicious kan gambo..;p

    ReplyDelete
  11. @Nad @ MamaZN pasti akan ade la nad..

    ehhh, xpe la nad..no worries..;)

    ReplyDelete
  12. @Nurul Akmal kan nurul..kipa kuat betul..naik bukan sbb keupayaan sendri pun..nyampah!!..;p

    ReplyDelete
  13. kaki kipas memang makan member la fal. sebab kepentingan sendiri..

    tapi gambar tu bikin i kompius ah. tapi takpe takpe i cuba fikir positif eh. hahahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...