Wednesday, September 12, 2012

:: Adam & Hawa ::

Semua org duk bercerita pasal Adam & Hawa nie tp gegurl baru la arinie terkedek2  nak bercerita..ye laaaa, umah kite xde Mustika punye channel..so tgk kat you-tube je la..mana la leh ketinggalankan..abg Aaron i berlakon tuh..hahaahha..

Bile tgk cite tuh kat you-tube kan, tersyok sendri sorang2 plak..kalau abg Aaron ade ckp ape2 kan, gegurl yg tergedik2 jawab smp mok mok ckp "tah pape tah, ckp kat org lain org lain nyahut"..wakakakakaaka..serious tau, berbunga2 je hati nie bile tgk abg Aaron berlakon..so comel, sooooo hensemmmm..aaahhhhh..tergelak2 gegurl sorang2 bile tgk abg Aaron berlakon..tetibe dgr ayat, "GAY" kat belakang..selamba je jeles mok mok nie..ngeeeeeee..

Gegurlkan dari dulu suke tgk pmpn yg pegang watak AIN dlm tuh..die berlakon serious bgs sgt tp jarang kuar kat mana2 tv..Nadiya Nisaa..die tuh kalau tgk lama2 kan cantik jugak tau..suke tgk muka die..xpaham nape org nak pertikaikan nape die yg jd heroin bkn org lain..xsesuai katenye sbb x cantik..ehhh, cantik ape pmpn tuh..ye ye , tau la semua org pikir yg gegurl org yg paling sesuai berganding ngan abg Aaron dlm cite tuh tp gegurl xde pengalaman berlakon laa...ehhhh, hahaahhahahha, terperasan plak..wakakakakaka..dlm mimpi je la..;D

Xsuke Anzalna tuh tau..sbb die selalu tergedik2 ngan abg Aaron aiii dlm cite tuh..jeles gegurl..tau la itu abg Aaron..saje je nak amek kesempatan tau ngan abg Aaron aiii..wakakakakakaka..

"Tuhan dh temukan ramai perempuan dengan Am tp yg paling cantik Falsya, oppsssss ehh, Ain sorang je"..

hahahahaha..kronik betul la tahap obsess nie..

Soundtrack utk cite nie pun serious best..Muara Hati tajuk lagunye..Hafiz & Dato' Siti..ehh, Dato' Siti dh kurus tau..ari tuh gie open house share partner Dato' Siti utk product Simply Siti kat Shah Alam..tahun lepas pun die dtg jugak..time tuh nmpk gile die berisi..tahun nie jmp lg dh kurus dh die..mak kepada share partner Dato' Siti tuh kawan MIL gegurl..gile hensem Datuk K tuh tau..patut la ramai artis2 leh cair ngan Datuk K nie..anak2 die pun hensem2 gak..;))))..

Moh kite layan seround OST Adam & Hawa nie..

26 comments:

  1. kita layan sbb dah baca novel dia...plus abg aaron plk yg blakon mmg layanlah......

    ReplyDelete
  2. Layan kan cter tuh..hehe~SYOK SENDIRI~ hihi~lagu die pun sedap..dah jd ringtone hp nieyl dah..hehe~

    ReplyDelete
  3. layan cite ni, d.load je sbb x de astro kat umah...

    ni ngh d.load episod 9 n 10 ;)

    ReplyDelete
  4. minggu nie lum tgk lagi cita nie sbb Ian & Iris manjang tengok kartun jer...
    harus tgk ulangan nie..

    ah ah..suka OTS dia best sgt
    and yes..suka sgt lakonan Aaron dlm nie..comel..mcm mana wife dia boleh ok jer kan dia berlakonan mcm tu..kalu kita la..harus la jeles.. (over kan?..he he he)

    ReplyDelete
  5. mmg siti ni kurus la kt luar
    dalam tv je nampak berisi bese la
    dalam gmbr or tv badan kita akan nampak 20% lg besar
    datuk k yes mmg ensem kan penah jumpe live

    ReplyDelete
  6. weh... perasan gilos tu bebs!!! hahahhaha

    ReplyDelete
  7. nory x tengok lg, ramai kate best...hurmm kene tgk jgk ni...hehe

    ReplyDelete
  8. Ahkak pun layan drama nie...best! Paling suka..bila ada scene romantis Am & Ain..*terus senyum2 sorang2...hehehee

    ReplyDelete
  9. @pinky novel kite xbaca pun..tp sbb abg aaron kan...tgk gak..hahaha..

    ReplyDelete
  10. @Cik Awin kite x download..layan kat youtube je..nape la dieorg tayang kat mustika kan..;)

    ReplyDelete
  11. @syawalsimpsons nnt jgn lupe layan tau sue..best bangat..;)

    ReplyDelete
  12. @mummy_ayu alaaaa.ruginyee...kan ayu...kalau falsya jadi wife die xtau la mcm mana..wakakakakk

    ReplyDelete
  13. @Nana thn los die berisi na thn lps..aku tgk kt open hse tuh..thn nie dh kurus dh..hahahaha..

    ReplyDelete
  14. @watyz wakakakakakakaaka...kasik chan la beb..hahaha..

    ReplyDelete
  15. @Nory Zoulkefle serious nory kene tgk..best gile..hehe

    ReplyDelete
  16. @Nurul a.k.a Riko heheh..samo la kite..senyum2 gelak2 sorang2..hehehe..

    ReplyDelete
  17. wlaupun rumah zana ada chanel mustika, tp zana x pernah tgk pun drama ni.. hahaha.. sebab kitaorang memang jarang tgk tv.. heheheh

    ReplyDelete
  18. wlaupun rumah zana ada chanel mustika, tp zana x pernah tgk pun drama ni.. hahaha.. sebab kitaorang memang jarang tgk tv.. heheheh

    ReplyDelete
  19. ramai yg cakap best..tp akak tak pernah pun tgk walaupun rumah ada astro..you tube pun tak buka..heheh

    ReplyDelete
  20. Ala ros xtgk dRama nih.. Tp ramai yg suka..tmbh2 aaron plak.. :p

    ReplyDelete
  21. @Zana Adieyza jarang tgk tv?...xpe2 nnt cer tgk drama nie..mesti melekat punye..hehe

    ReplyDelete
  22. @MamaEma mmg best pun kak..heheh..ruginyeeee..kalau ade mustika punye channel kt umah nie mmg duk ngadap je laa.heheh

    ReplyDelete
  23. @♥ ROS ♥ alaaaaaa ruginyeeeee...best tau..hehe

    ReplyDelete
  24. haha baru up entri adam n hawa ni.. memang ngah sawan cete ni skang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...