Thursday, September 20, 2012

:: Kain Ela ::

Bila la nak anto semua kain2 nie gie jahit..2 kain nak antar kat tailor sama..tailor tuh kawan si nana keding..mmg die jahit serious cantik..sbb tuh utk occasion wedding2 nie nak antar kat ida member si nana keding tuh..1 kain utk wedding diah, 1 lagi utk wedding adik ipar..

Yang lain boleh antar kat tailor mak mertua kakak gegurl..dh la jahit sgt sedapppp memakainyeee..murah pulak tuh..die jahit utk baju kurung ngan baju kurung pahang je..yg pesyen2 die x wat..die charge 25hengget jer sepasang..2 helai kain saree ngan kain yg aunty mok mok bg tome tunang dulu tuh leh la antar kat die..

Tp itu laaa..bile nak anto pun xtau..mok mok dh bising2 dh..nak beli kain wat baju lagi la die xbg..sbb yg ado pun xterhanto..ade hati nak tambah lagi kain..dh buat baju baru leh cite..adehhhhh..baik lah mok mok..saya menurut perintah..hahahahahahaha..

13 comments:

  1. hehe~same ler kite...klu xde..kite beli..dah ade...x anto2..hehehe~

    ReplyDelete
  2. samalah kita...akak ada lagi 5 pasang tak berjahit...tapi cam ada hati nak beli yang lain lagi...lalala...

    ReplyDelete
  3. @Nieyl hehehe..tau xpe...itu yg xapproved tuh kalau nak beli kain lg..heheh

    ReplyDelete
  4. @♥cikmOt♥ lebih kurang je..kain yg kakak bg tuh je selainyg dh anto..itupun sbb kebetulan kawan mak dtg..so alang2 kain dh ade kat umah mak, bg die jahit je..hehehe..

    ReplyDelete
  5. nory ade 2 helai je lg yg x berhantar2...hehehe...bile ntah nk mengantor nya...adehhh

    ReplyDelete
  6. alamakkk
    banyak nyee dik
    meh bagi akk satu
    kat sini akk tempah dgn kemboja aje
    ;))

    ReplyDelete
  7. byknya falsya... g lah anto cpt2, leh bergaya baju baru.. hihii

    ReplyDelete
  8. wa....banyak tu falsya! :)
    best2...banyak baju baru...

    ReplyDelete
  9. falsya tailor yg murah tu nak hantar jugak leh tak? ain ni ade kain jugak nak hantar.. dan ade tak tailor yg leh jahit baju kebaya nyonya tak? opsss dah mcm kaunter pertanyaan plak dah....

    ReplyDelete
  10. aku nye stok kain lagi byk dr ko sya.. dr zaman blm kawin smpi dh anak 2 br ni nk start htr sepasang sepasang ke tailor.. hahhahaha... bli sedap nk byr time lepas htr tu yg maleh... :)

    ReplyDelete
  11. manyak tuh..meh anto sini satu..kikiki :p

    ReplyDelete
  12. banyaknya koleksi kain ela...pos satu kat sini kikiki...belum jahit lagikan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...