Tuesday, September 11, 2012

:: My Late Lunch ::

Arinie gegurl lunch lewat..mcm xde selera plak nak makan..bile betul2 lapo then baru la terhegeh2 nak bukak fridge apo yg ado utk dimasak..nak masak malas sebenarnye sbb 1 mulut je yg nak makan pun..tetibe nampak Lasagna Bolognese Chicken..frozen punye la tp..nak buek sendri mmg nan hado la kan..ngeeeeee..sebelum gastrik naik, kepala pening, muntah2, lasagna pun lasagna laaaa..beduk je laaa..

Arinie lunch koya2 omputih..wakakakaka..gegurl sebenarnye xsuke tau makanan yg tomato based nie tau..kalau ade dpn mate mmg tgk je pun xde nafsu nak makan..spaghetti yg bertomato based nie mmg idok le gegurl sentuh..ehhh, ape saje la yg bertomato based..sanggup lapo dr makan..sbb mmg xleh masuk..tp kalau ala2 melayu yg pedas2 n byk cili dr tomato gegurl makan..kalau spaghetti carbonara okayh..gegurl suke yg creamy2..

Sbb tuh kalau kuar ngan mok mok, kene plak time tuh nak makan, mok mok akan ikut je gegurl nak makan ape sbb gegurl nie asyik memilih makanan katenye..mulanye kate xpun mana ade pilih..tp bile cube senaraikan satu2, aah la, mmg byk la..mmg betul memilih..wakakakaka..

Nie la lunch gegurl tuh..tetibe je mcm leh masuk sbb tomato based nye xberapa nak rase sgt..ke sbb lapo sbb tuh xrase...tp xabis pun sbb last2 tuh dh rase mcm muak n last2 tuh jugak terasa tomato yg pekat dan kenyal kat dlm tekak..sikit2 rase tomato tuh terasa..terus mcm nak uwek2..tp xpe la..dpt makan skit janji dpt alas perut n gastric pun xsinggah..hehehe..

18 comments:

  1. wah...mkn mknn omputih lunch rini ye...

    ReplyDelete
  2. aku makan nasi + kari kepala ikan + sayur

    motif btau ko???
    hahaa

    ReplyDelete
  3. @Cik Awin aah la cik awin..koya2 omputih katenye..;D

    ReplyDelete
  4. @SyaNa sedapnye syanaaaaaaa..kari kepala ikannnnnn..ko mmg saje je bgtau aku sbb nak bg aku terliur..aku tau motip ko..akakakakaka..

    ReplyDelete
  5. wah...lunch makanan orang putih ko gegurl kikiki

    ReplyDelete
  6. wahh nak sikit !!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. Salam falsya...klu k.atie ni mmg xlalu nk mkn...kena cari mknan org melayu gak
    Dpt nasi ngan telor goreng isi kicap pon jadi larrrr

    ReplyDelete
  8. Wah western :) hihihi..sedap x yg frozen?

    ReplyDelete
  9. @♥♥azatiesayang ♥♥ samo la kite kak..tp sbb mulut 1 je nak makan..itu yg bedal je mana2..sedapnye nasi putih, telur ngan kicap kak oiii..;D

    ReplyDelete
  10. @ieda meh meh kite share2 meh kak ieda..hhehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...