Thursday, September 13, 2012

:: Quick Entry About Adam & Hawa ::

Walaupun xde channel Mustika, tp ttp follow gak cite nie kat blog Kak Fieda..dari episod 1 smp la the latest..tq Kak Fieda..sayang akak!!..hehehe..baru pas layan sebenarnye episod 11..ngeeee..

Serious cite nie sedih gile..sedih sgt2..awal2 mcm sweet2 je..smp wat gegurl terperasan ingat abg Aaron ckp ngan gegurl..aauuwww!!!..masuk episod 10-11 terus berjurai2 air mata nie..uwaaaaa..sobss sobsss!!..serious sedih..hati tisu n org cengeng mmg begini..bak kate nana keding, "ko nie cembeng ko tau"..haahahaha..

Serious sedih..Nadiya Nisaa tuh mmg serious best sgt kalau die berlakon..bg je la watak ape pun kompom jadik..mmg sampai la..dari dulu lagi gegurl suke tgk die berlakon..skang nie baru terbukak mata org2 yg duk kutuk2 die berlakon..haaaa, itu laaaa, tgk dulu betul2 baru leh judge..

Aisya Sofea punye novel semua best2..kalau baca novel die pun dh boleh menghayati dh..mmg bengkak2 mata kalau baca novel nukilan Aisya Sofea nieh..

Xsabar nak tunggu episod 12 smp la abis...kalau sape2 nak tgk, silalah click kat blog Kak Fieda..

uwaaaaaaa!!!..




21 comments:

  1. kul 1 nnt marathon episod 9 smpi 11...dah download smlm, x sempat nk tgk lg...

    ReplyDelete
  2. tak kesampaian nak engok lagi...takut jadi cengeng cam pahsa...lalala...

    ReplyDelete
  3. nasibaik umh inlaw ada mustika HD so mmg layan...smlm kt KLIA mcm dejavu nmpk #AM hahaha

    ReplyDelete
  4. Myra tak sempat layan lagi dari Senin smpai kemarin, malam bz je manjang walau kat rumah ada mustika..
    Kalau dapat tengok pun kejap2 je tapi tak menghayati pulak kan, so bila free nanti sure nak layan marathon episod 9-12 :)

    ReplyDelete
  5. Ida pun takde astro Mustika HD. Tengok kat youtube jeeeee.. Nak follow lah blog kakFieda ni.. ~

    ReplyDelete
  6. you betullah...saya pun nangis sungguh-sungguh..habis basah rmbt anak hi hu

    ReplyDelete
  7. @Cik Awin sila2 marathon..mmg worth it..hehe..

    ReplyDelete
  8. @MizzTina cepatan kasi abis smp episod 11..hehe..

    ReplyDelete
  9. @♥cikmOt♥ smp hati kakak..i'm strong hokey..wakakaka..

    ReplyDelete
  10. @mama tisya nasib la ado..yg xdo nie ke tunggu esoknye baru leh tgk..sobsss..haaaa, terjmp abg aaron?....*pengsan*

    ReplyDelete
  11. @Myra Jay ruginyeee..xpe2 nnt free sila marathon balik tau..;D

    ReplyDelete
  12. @::EIDA:: you-tube xbyk episod yg ade la eida...kak fieda dr 1st - 11 ade..follow2..;D

    ReplyDelete
  13. @N.Aima K sedih bangat kan...mesti anak kompius, dh mandi nape rambut still basah..hehehe..

    ReplyDelete
  14. nadiya nie berlakon memang sedap
    akk suke jugak tgk
    haa nie nak terjah lah ;)

    ReplyDelete
  15. @ieda mmg bestkan kak die berlakon..sila2 terjah..hehe

    ReplyDelete
  16. Kat rumah ada mustika hd...kadang2 llupa huhuhu...layan kat youtube jerlah hihihi

    ReplyDelete
  17. ala tak kesampaian lagi la nak tgk...mmmmm..boleh tak bila tunggu jadi mak tang nnt...leh tgk tanpa gangguan kan...gangguan la sangat...

    ReplyDelete
  18. huwaaaaaaaa.....minggu ni kak fieda tak dpt tgk sbb broadband dh habis limit...dpt share jer la video utk kawan2...mekasih gegurl link kan ke blog kak fieda..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...