Tuesday, September 25, 2012

:: Terminal Putra Maju Sudey ::

Last Friday before nak gie amek barang kat PJ, gie LRT Stesen Terminal Putra dulu sbb nak fetched mek diah..kan gegurl ajak diah skali..

Bile masuk ke area Terminal Putra tuh kan, terkejut gile gegurl sbb tmpt tuh dh berubah gile2..punyelah lama xnaik Putra LRT nie smpkan bile tgk jadi peghak gile..kat stesen Terminal Putra tuh siap ade parking bertingkat dh..bgs2..improvement!!!..xde la mcm before nie kete kene panas..hahahahaa..

Tah bile naik construction pun xtau..haisssssshhh, bertahun weh xnaik Putra LRT nie..sekali bile pegi, hamek ko..melilau2 mata n kepala tgk bende2 nie semua..smp diah ckp, "ko pehal kepala mcm tuh td..mcm hape dh aku tgk..mcm tgh ckp ngan org siap amek2 gambo bagai"..wakakakakakaka.."nmpk nyeah..kantoi la plak..maju dh tmpt nie weh"..hahahahahaa..

Kadang ade gak ckp ngan mok mok nak naik LRT sbb dh lama sgt dh kut xnaik..sekali hampeh..mok mok wat xtau jer..dan2 tuh je pengsan..yg domok tuh mmg xpenah la kan nak naik train ke bas ke..ehhh, adeee..time tuh baru balik dr animun..itupun naik sbb terpaksa..sbb xnk susahkan org amek kiteorg smp ke airport..takat tuh je la..kalau saje2 mmg harapan je laaaaaa..kalau naik pun kat negara org, itu dh terpaksa sbb kt negara org xde transport sendri..hehe..smpkan member sendri terkejut mok mok naik train/bas..one day nak tarik gak mok mok naik train..hehehe..


13 comments:

  1. sakan dah berubah...mcm belog....tak suka...kahkahkah....

    ReplyDelete
  2. sue pon dah lama sanga tak naik putra LRT ni...bila la nak bawa syawal N izz naik kan..

    ReplyDelete
  3. tak lame lagi puchong plak nak ade LRT...hehehe...

    ReplyDelete
  4. Zaman dah berubah, dunia makin canggih :)

    Memang le kalau lama kita takp bila p jadi jakun kejap :)

    ReplyDelete
  5. berubah mengikut peredaran zaman..

    ReplyDelete
  6. Dah berubah ya...lama tak ke sana hihihi

    ReplyDelete
  7. @pinky boleh lg selit pasal blog..betul2 xsuke..hehehhe..sabau kayh..;)

    ReplyDelete
  8. @syawalsimpsons pas abis pantang kite wat tour naik train okayh..hahahaha.

    ReplyDelete
  9. @Nory Zoulkefle senang la kalau dh ade train kat pucchong sbb kat sana public transport xbyk kan..

    ReplyDelete
  10. @Myra Jay sgt berubah la Myra..itu la..dh lama xgie..lupe daratan plak sekejap...;)

    ReplyDelete
  11. @Nurul Akmal betul2..utk kesenangan org public..;)

    ReplyDelete
  12. ooo..mmg tak pernah sampai sini..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...