Wednesday, September 5, 2012

:: Alhamdulillah..Duit Raya From Nivea ::

Syukran syukran!!!...hehehe..dpt duit raya dr Nivea worth RM500 hasil dr contest "NIVEA'S MOMENTS OF CLOSENESS"..hehehe..nana mia la asalnye..die yg antorkan gambar..caption as usual from diah..nana mia kan rajin masuk2 contest nie..abis semua org die anto..hehehe..

Alhamdulillah rezeki gambo time reception gegurl kat situ..syukur2..semalam lagi dh tau sbb side Nivea ade send email..sib baik la gegurl mmg ade set email kat henpon..mmg kalau mana2 email yg masuk mmg leh tau..itu la untung pakai BB..sbb kalau x, mmg xkan dpt tau punye n kalau nak harapkan tgk email kat pc or laptop silap2 nan hado..sbb mmg jarang bukak email sebenarnye..;D

Katenye gegurl short-listed..terus kol nana mia..then nana mia kate dulu pun die dpt email mcm tuh..mmg kompom2 ko menang katenye..apo laie terus berdesup gegurl ngan mok mok gie watson nak beli barang Nivea coz they need a purchase receipt as a prove..yg bestnye, mok mok bile tau je yg gegurl menang contest Nivea tuh kan, asyik duk belek barang Nivea je..wahahaha..

TQ bebeh..kalau bkn ko aku xmenang..love u..nnt aku belanja korang makan..hehe..

Nie la gambo yg wat gegurl menang tuh..;)

38 comments:

  1. tahniah...sweet je....nak join sekaki la...kakakkaka....tapi gambo ni mmg sweet..suke sangat tau...mok mok mesti asik menyendeng je la kan dari semalam....mata dier mesti dah tak nampak mata hitam...nampak mata duit ja...kakkakakak

    ReplyDelete
  2. Amboi gegurl..bestnyer... Rezeki kan., :) ros ni kawen gmbr semua xde mcm tu.. Kaku dua2... Hahhaha

    ReplyDelete
  3. wah!!bestnyer dapat cash!

    congrat's sya :-)

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH2 FALSYA.... NAK CHAT TIME PLEASE....

    ReplyDelete
  5. sweet....congrats dear!! rajin tul Nana plus ada idea plak..but pic tu memang sweetttttsss...

    ReplyDelete
  6. bestnyee...leh shopping..hehe...

    ReplyDelete
  7. tahniah2...nana sll menang kan??

    ReplyDelete
  8. tahniah
    lepas ni setia pada nivea je la kan
    haha

    ReplyDelete
  9. @syawalsimpsons jom jom join..tau xpe..asyik kate die ade share je tau..mengong jer...hehehe

    ReplyDelete
  10. @♥ ROS ♥ alhamdulillah...kami nie xleh tgk camera..hehehe

    ReplyDelete
  11. @mummy_ayu nana mmg rajin bab2 nie..kawan2 tumpang sekali..hehe..tq yang..;)

    ReplyDelete
  12. @pinky tq pinky..kan..mmg selalu menang..hehe

    ReplyDelete
  13. @♥cikmOt♥ hahahaha...kakak punye dh ade dh..;)

    ReplyDelete
  14. @SyaNa makaceh..aku xde pakai brg nivea pun syana..aku beli brg tuh pun sbb nak resit je..brg tuh aku bg nana sbb die pakai..hahahah

    ReplyDelete
  15. Tahniah!! tumpang gembira...Mesti belanja nana nanti kikiki

    ReplyDelete
  16. Untung laa byk tuuuuu.. Untung dpt kawan gitu kann.. Hehe

    ReplyDelete
  17. tahniah... mmg cantik gambo tuh!! :-)

    ReplyDelete
  18. tahniah!!! berbaloi dpt duit lepas2 raya ni kan.. :)

    ReplyDelete
  19. tahniah gegurl...saat yg terindah..nice shoot too

    ReplyDelete
  20. siyes, tertawan daku tgk gambar ni heheheh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...