Wednesday, September 5, 2012

:: Raya 2012 :: Cameron Highland :: Pasar ????? ::

Lagi dan lagi dan lagi cite CH..wahahaha...

Nak tau x nape ade ????? kat ujung title tuh?..sbb xtau pasar tuh ape nama..byk kali gie pun still xtau ape nama..hehehe..gegurl kalau gie CH tuh kan mmg idok ler nak beli cactus la, bunga la teh la..itu kat KL pun leh dpt..kalau gie sana kan mmg wajib gie pasar kat situ sbb nak beli sweet potato, jagung ngan strawberry..

Gegurl mmg gile ngan sweet potato kat CH..sedap gile..nak hadap sorang2 sebungkus pun tadahal punye..jagung pun sama..manis je..sedap gile..strawberry mmg wajib la kan..feveret tuh..dh la bosau2, domok2 plak tuh..bile dh beli mcm2 mak kol mok mok kate nak gie petik strawberry pulak..mok mok pun ckp la dh beli dh kat pasar nieh..bile mak tanye berapa harga n bile mok mok dh jawabkan, mok mok cite die dgr mak teh menjerit kat belakang, "mahalnyeeeee!!!!"..padahal kiteorg beli 3peket 20hengget..mak teh kate die boleh dpt 2kilo 20hengget..

 menunggu turn beli jagung rebus..
 yummeh..
 sedapnye lahai..
 gile sombong muke..patut lah ramai yg tegur kalau xkenal gegurl mmg akan ingat gegurl sombong..tp bile dh kenal kate gegurl gile..apa laaaaa..
 hasil borong..
 okay, its time to petik strawberry pulak..

34 comments:

  1. wah~best nyer g CH..nieyl dah lame x pegi...sedap nyer tgk jagung tuh...

    ReplyDelete
  2. @Nieyl bes tau nieyl..serious sed..mmg wajib beli kalai naik CH..hehe

    ReplyDelete
  3. kalu p ch memang akan singgah pasar ni...cam kat sini takde pasar kan...

    eh ada beli kimcam goreng tak...sedappppppppppp

    ReplyDelete
  4. Bestnyer p Cameron... dah lama ada niat nak p tapi belum tercapai lagi nieh :D

    ReplyDelete
  5. @♥cikmOt♥ kan kakak..tau xpe..kimcam?...alaaaa xbli...sobsss

    ReplyDelete
  6. @Myra Jay xpe2..nnt gie tau..xlari CH dikejar..cewahhh..hehe

    ReplyDelete
  7. bestnya g CH.. sy zmn2 bujang dulu ada la g sana.. pas kawen xpnh g lagi...

    ReplyDelete
  8. @IntaNBerliaN nnt time anniversary gie sana tau..hehe

    ReplyDelete
  9. falsya, kalau g cameron duk hotel mana ek? pm kat fb leh? :D

    ReplyDelete
  10. @Afasz fasz, falsya slalu duk umah makcik falsya..kalau duk hotel pun xingat hotel ape..hehe..

    ReplyDelete
  11. Tak silap ida ni Pasar Brinchang kan?? Ida pernah pergi.. jagung memang terbaikkkkkk !


    ReplyDelete
  12. @::EIDA:: pasar berinchang nyeah..hehehe..kan eida..mmg terbaekkk jagung kat situ..;)

    ReplyDelete
  13. jangan lupa gambar kt stberi tau..hehe

    ReplyDelete
  14. jagung manis giler....susah nk cari kt tmpat lain...freshhh plak tu..

    ReplyDelete
  15. betoi sya, 1st sue nampak sya kat viva shopping complexs..nana kasi free ticket twilight tu kat sue aritu, sue nampak sya pakai dress warna itam..(giler kentang egat)..kakakkakak....rasa nak tampa je...kakkakakak..tp bila dah kenai...ko tak hengat mak berjoyah kan..kkakakak...tapi yang best borongan tu mmg banyak dah mcm nak patah tangan je

    ReplyDelete
  16. @Nory Zoulkefle sgt sedap kn nory...ka..ssh gile nk crk kt kl..ke mmg xde sbb xpenah jmp lg..hehr

    ReplyDelete
  17. @syawalsimpsons hahahaha..xkenal maka x chenta bebeh..kuikuikui..ingat lg kan sue falsya pakai baju ape..wahahhahaha..itu mana yg larat je..kat mok mok ado laie..

    ReplyDelete
  18. jagung kat CH.. makan camtu tak payah rebus pun sedap jugak..

    ReplyDelete
  19. memang happening pasar dia kan ..
    kat brincang macam2 .. fenin kepala .. kalau boleh semua nak beli ngehx3

    ReplyDelete
  20. waaaaaaaaaaaaaaaaa kamu membuat kan ku teruja nak pi CH ... tp now x boly ... kene dok diam2..

    ReplyDelete
  21. jagung kat cameron mkn mcm tu pun dah manis tau...wahhhhhhhh sedapnya jagung...hehhehe...

    ReplyDelete
  22. seronoknya..bila nak perg nie...terliur tengok jagung rebus...

    ReplyDelete
  23. @Nurul Akmal kan nurul..kalau rebus lagi sedap..;D

    ReplyDelete
  24. @ieda tau xpe kak..sbb tuh fokus kat bende yg nak beli jer..;D

    ReplyDelete
  25. @AzuraFazil DIN xpe2 skang nie duk ontok2 dulu..pas pantang bawak baby gie sana amek udara segar..hehehe..

    ReplyDelete
  26. @pinky kan pinky..mkn mcm tuh pun dh sedap..sedapnye jagung..nak lagi..;D

    ReplyDelete
  27. @Che Rosliza Che mat betul la kan..jagung CH mmg xde tandingan..;D

    ReplyDelete
  28. @Pen Biru haaa, pasar Keafarm..asyik lupe je tau..tq PenBiru..;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...