Friday, September 28, 2012

:: Hai Uncle Lim ::

Gaya mcm berjiran ngan Uncle Lim nie je kan gayanye..padahal xkenal pun sape Uncle Lim nie..hahahaha..arituh mok mok bawak gegurl gie makan chicken porridge kat Uncle Lim Ikano..ntah la..xtau asal kalau sakit mesti nak makan chicken porridge kat situ..dr dulu lg..

Sbb kalau demam ke selsema ke kan mmg elok kalau makan porridge..rase lega skit..sama mcm kalau kite makan sup panas laaaaa time sakit..rase lega jer kan..

Lagipun kalau chicken porridge nie kan mmg so far situ yg sedap laaaaaa..xde tmpt leh lawan lagi..kalau sape2 tau tmpt yg leh lawan chicken porridge Uncle Lim nie, sile bgtau kayh..nak try..hehehe..

 
 ingat pmpn je ke yg leh wat muncung2..mok mok pun boleh tau..hahahaha..
 otw to Uncle Lim..apsal mata mok mok tuh..xyah la sayang oiii nak besaukan mata u..i rela mata sepet u tuh..terima je..hahaaha..
tah ape tah nama..mushroom mee ape tah..lupe..kuikuikui..
cer tgk muke mok mok..xtau nak describe ape..hahahaa..
chicken porridge Uncle Lim..yummeh!!!!..

TQ mok mok sbb bwk i gie jmp Uncle Lim..hahaahhaha..

13 comments:

  1. sedapnya...celah bedah mana ni gegurl uncle lim ni???

    ni mst ms demam ari tu kan???okayh dh skrg???

    ReplyDelete
  2. Perangai mokmok ni lebih kurang papazakwan jek..suke wat muke pelik2, hehe... Kt ikano ni mane lg tmpt yg sedap nk dimakan ek? Takde byk choice kan? Kitrg slalu mkn kt uncle lim jgk klu g ikano

    ReplyDelete
  3. @pinky uncle lim nie kat belah bwh sekali..sebelah bread story..hehe..aah la u..arituh punye cite..skang nie still dedoh lagi..

    ReplyDelete
  4. @Nad @ MamaZN kalau nak makan steamboat, same floor ngan uncle lim kat area2 atm sana pun sedap..ade jugak yg sedap2 nad kat situ..falsya pun main explore je..;)

    ReplyDelete
  5. BILA AGAKNYA NAK JUMPA ANGKEL LIM NI...

    hubby jarang beno nak bawa p makan kat tempat2 gini...huh, mencikkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  6. tekak aku kalo nk makan bubur sure kena pegi kg baru
    makan bubur pastu up ikan masin goreng
    huhu lama tak pegiii

    ReplyDelete
  7. walopn eB x braper minat porridge tapi mmg ymmmeh la.. i lioke :)

    ReplyDelete
  8. dikk kowang berdua nie kan
    memang kepala gile2 kan ..
    mok2 tuu rajin benoor wat macam2 ghuper ekekek ;))

    huh .. lapoor balik jadinya .. ;))

    ReplyDelete
  9. uishh teringin plak nk makan....kat dlm ikano ek falsya?

    ReplyDelete
  10. zana x pernha rasa pun.. tp nmpk pun mcm sedapppppp jer...

    now dah sihat belum dear? get well soon syg...

    ReplyDelete
  11. fasz kalau tk demam pon suka je bubur. hehe.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...