Tuesday, September 11, 2012

:: No More Gegurl?????? ::

Haaaaa, no more gegurl?...gegurl nak gie mana?..hikhikhikhik..xde la u'olls..rase mcm malas dh nk guna ayat gegurl nie..padahal guna ayat gegurl tuh secara xsengaja pun..biasalah pmpn gedik mmg begitu..*sendri ngaku*..wakakakaka...dh tuh kalau semua org even suami chenta hati sendri kate gegurl gedik, redha je la...tp serious bknnye dibuat2 tau..kadang2 tuh gegurl sendri pun xperasan..dh ade org ajuk or tegur baru tersedar..*sigh*..mesti ade yg nyampah tgk gegurl ngan ayat gegurl..tp nak buek camno..nak salahkan xleh..yg penting, org sekeliling n yg rapat tau gegurl mcm mana dh cukup..lantak pi la org2 yg berckp tuh..

Umur gegurl walaupun muke nmpk mcm 22thn, auuwwwwwww, tp hakikatnye dh nak masuk 3series dh..lg nk ngaku muda..kuikuikui..penah tau member opis mok mok ckp ngan mok mok, xingat ape topic dieorg yg tetibe leh masuk ayat, "ko xpe la bini ko muda lagi..baru 22-23"..suke aiii dgr..pastu terbuntang mata mok mok yg sepet tuh, "haiiipppp, bini aku dh tua la..dh nak masuk 30 dh"..wakakakakaka..

End of this year baru nak masuk last umur for 20an..adehhh..sedih gueeeee.. next year baru masuk 3series..uwaaaaaaa...;(...mesti ade yg, "cheh, sebaya aku je..ehh, aku lg muda laaaa kalau gitu..alaaaaaa, asal ngan aku berkakak2"..hahahahaha..kalau ade sila tinggalkan dlm comment yer..kite start balik panggilan baru....wakakakakaaka...

Tgk la smp bile ayat gegurl nie..bile dh masuk 3series ke, anytime soon ke, we'll see how..;p..takut ade yg gegurlieeee je nnt kate dh tua2 nak pakai ayat gegurl..kan kan kan..mesti ado punye..xterpikir lagi nak tukar ke panggilan ape..ado idea x u'ollsss?...wahahahha..

Xsabar nak tunggu November nie..dh tunggu dpt present ape dr mok mok..skang nie proses utk meng-hint2..wakakakaka..gegurl pun kene kuar duit jugak sbb gegurl ngan mok sama2 Scorpio's babies..tp mok mok dulu, selang few weeks, then baru gegurl..

*ape la aku merepek nie..hahaahaha*

 gambo xde kene mengena..hahahaha..mok mok selalu perasan die mc Brad Pitt la Takeshi Kaneshiro la..tah sapo tah bg harapan kat die..;D

Caca-marba entry kali nie..tetibe mcm rindu plak ngan mok mok chenta hati gegurl yg sorang nieh..haahahhahahaha..





25 comments:

  1. huhuhu...tak geng...kita gemini...kihkihkih....=)

    ReplyDelete
  2. umur tue angka je...
    hahahahaha janji kita ras kita sentiasa muda...
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  3. yelah yelah...akak lagi tuaaaaaaaaaaaaa...arghhhhhhhhhhhhhhhhhh...meroyan...pang!!!!

    ReplyDelete
  4. dah tu kalo xnak gegurl..nak guna nama apa??

    ReplyDelete
  5. celet sikit, geng scorpio lah kite...nory 19 November...hihih...kekalkan je gelaran gegurl tu, comel taw..i loikee....=)

    ReplyDelete
  6. tuka jadi makcik ke aunty ke mmg sesuai hahhaa

    ReplyDelete
  7. ai shuke panggil u gegurl la
    jgn la tukar pelissss
    hahaa

    wei aku ni ha lagi tua dr ko, 31 tahun
    nape ko x panggil aku hakak??

    ReplyDelete
  8. geng la..scorpio...bagi Ayu ok jer falsya gelar gegurl..nampak sweet and tomei..tapi kalu nak tukar..guna nama pun ok...

    ReplyDelete
  9. @Jue a.k.a Ibu 2F wakakakaa..tau xpe..janji muka nmpk muda..

    ReplyDelete
  10. @♥cikmOt♥ alaaaa..xpe kak..age is just a number..kuikuikui..

    ReplyDelete
  11. @Nory Zoulkefle yeay!!!..we are scorpio's babies..ehhe..

    ReplyDelete
  12. @Nana itu lepas ko tukar gelaran ko jd nenek..wakakaaka..

    ReplyDelete
  13. @SyaNa u suke ke u panggil i gegurl..auuwww!!..malu gegurl..wakakaka..

    ko nak aku panggil ko kakak ker syana?..wakakaka..

    ReplyDelete
  14. @mummy_ayu geng jugak ker?..bestnye ramai yg geng nieh..hehe..itu la..tgh pikir...hehe..

    ReplyDelete
  15. umur tua tak per janji awet muda...CR selalu perasan muda kikiki

    ReplyDelete
  16. scorpio memang manja skit..hehe..best apa manja2 kan..i suke tauuu..:p tu salah satu sebab utk jadi awet muda..

    ReplyDelete
  17. Bg Myra ok je dengan ayat gegirl tu, rasa macam sesuai je ngan Falsya :D

    ReplyDelete
  18. @Che Rosliza Che mat xpe perasan muda sbb tuhnmpk muda je..hehe..

    ReplyDelete
  19. @Myra Jay saje je nak tukar Myra..takut nnt ade yg gegurlieee pulak dgr..hehehe..

    ReplyDelete
  20. kahkahkah...beza setahun je kita..saya tahun ni masuk 30..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...