Tuesday, September 4, 2012

:: Raya 2012 :: Cameron Highland :: Sungai Palas Tea Center ::

Lagi cite pasal CH..kuikuikuikuikui..

Rasenye kalau semua org dtg sini mmg singgah kat Sungai Palas Tea Center @ Teh Boh nie kan..jalan nak masuk mmg dr dulu mcm tuh gak..laluan utk satu kete jer..mmg dr dulu masalah yg sama..time kiteorg gie tuh kan mmg jammed nak masuk situ sbb ade pakcik nie die xnak mengalah padahal kete dpn mmg xkan boleh lepas punye..ade la dekat half an hour..smpkan kene ade org turun suruh die reverse..itu pun pakcik tuh berdegil jugak xnak..cina tuh siap ckp, "tolonglah abang..u have to reverse a bit..please la abang..hali laya tamau gaduh2"..wakakakakaka..terkekek2 kiteorg gelak dlm kete dgr..

Punca mmg pakcik tuh la..kene reverse skit je pun..kecoh mcm kene reverse smp keluar dh gayanye..hehehe..dh parking, kuar je kete, ujan dh rintik2, air bergelombang, mak kasik duit, ayah kasik duit..wahahahhaha....mmg haruslah bwk payung kan..lebat kang camno..mmg pun lebat..sedang elok je smp mmg betul ujan turun lebat gile..alih2 masuk cafe pekene hot chocolate..org xyah xckp la kan mmg ramai..kene plak kat luar tuh ujan.. 

 santek betul view..
mok = photographer kami..waakakakaka..
mano poie mato den..
 domoknye...
baju tuh wat gegurl nmpk gemuk la..xsuke...hikhikhik..
 diet diet diet...chaiyokkkk!!!..
 naif je muka..naif kah?...kahkahkah..
 lots and lots and lots of foods
 mak aiiii...mmg harus diet habis2an nieh..
 yummeh..
 our brunch
mushroom soup
bubui..xdpt nak bergambo kat celah2 ladang teh tuh sbb berlecak2..

20 comments:

  1. mcm2 memek muka mok mok...kita tk pernah pegi ladang teh boh yg ni..pegi yg lg 1 tu je yg bharat teh boh

    ReplyDelete
  2. @mama tisya mok mok mmg mcm tuh..hehehe..itu la..ingat nak gie sana jugak tp konon2 nak aura ombak rindu tuh yg gie sana tuh..ahahhaha..

    ReplyDelete
  3. Alooo bestnyer... Napa mok2 gegurl suka wat muka macam2.. hehehe

    ReplyDelete
  4. haah lew .. bj itu nmpak awk tembam .. keeee ado isi tu ... :p

    amboi , raya2 pi tmpt sejuk ye...

    ReplyDelete
  5. ekekek x lah gemuk mana pun dikk
    janji sihat tau !

    aloor bestnyaaaaaaaaaaaa raya2 nie ke CH .. sejuk tuuu

    ReplyDelete
  6. KAKAKAKAK...MUKA MOK MOK MMF NAMPAK NAIF...KAKKAKAKKA..YANG BEST..BAKPE RAMBUT MOK MOK SKEMA KE TEPI JE...

    ReplyDelete
  7. sya naper la mok mok suka wat mimik muka pelik time ambik gambar cuba buat mimik muka naif..kan encem jer...

    ReplyDelete
  8. falsya prgnant ke?.. ke mmg baju tu yg buat ffalsya nmpk lbh berisi yer.. :-)

    ReplyDelete
  9. hahah si wan ni pesen spesis sama amrul amek gmbar wat muke je keje
    aduh sedap gile sandiwch dia
    sayur krup krap rangup

    ReplyDelete
  10. @AzuraFazil DIN kan zura..nmpk domok gile..haha..

    Erkkk, blum lg ade rezeki..hehe..

    ReplyDelete
  11. @ieda dh gemuk dr sebelum nie..hehe..hubby selalu kate seksa baju..;)

    ReplyDelete
  12. @syawalsimpsons falsya cite kt mok mok ayat sue tuh..pastu siap ngaku kate die mmg naif..hehehe

    ReplyDelete
  13. @mrs kayrul die mmg mcm tuh..suke bebenor wat mcm2 mimik muke..baru ade fun bergambar katenye..hehe..

    ReplyDelete
  14. @Nana samo je dieorg..haha..tau xpe..kalau ikutkan aku leh abiskan sorang sandwich tuh tau..hehe

    ReplyDelete
  15. baju kuning tue nampak gegurl berisi...jangan marah ya gegirl..kikiki

    ReplyDelete
  16. kiter mengahbiskan cuti sekolah dolu2 kat ladang ni ..byk kenangan

    ReplyDelete
  17. @Che Rosliza Che mat xmarah sbb mmg pun..xnak la pakai dh..kalau pakai pun xnk amek gambo..hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...