Thursday, November 19, 2015

:: Baby Expo Mid Valley Nov 2015 ::

Esok start baby expo dekat mid valley..dari 20-22 November 2015..all mommies jgn lupe terjah okayh..kite opkos ler akan pegi..nak carik barang baby skit..xde nak beli byk pun sebab kebanyakannye dh ade..recycle yg kakak punye je..baik dari sekecik2 barang smp la sebesar2 barang..yg second nie xde semeriah sgt time qisya..ye la time qisya, die yg first kan..mmg started from zero..mcm mana pun kene beli jugak barang..
Baju pun kalau elok, recycle qisya punye jer..sebab baby kan cepat membesar..kite belajar dari kesilapan dulu..berlambak2 baju qisya..excited lebih kan time tuh..ade baju qisya yg dulu, sekali pakai jer..lg sadis ade yg xsempat nak pakai pun..kalau dpt baby boy, berserah je la ye mommy pakaikan u baju pink..kalau gegurl lg senang..semua baju and barang2 kakak boleh pakai..ehh dh tau gender baby pun nak ckp gini..surprise ye u'olls, surprise..nak tau tunggu early march next year..insyaAllah, doakan kite and baby okayh..;)

And im definitely will not go there during weekends..keramain orggg segttt..me no like..so kite akan pegi esok after keje..org still akan ramai la tp xde seramai sesemak secrowded time weekends..so boleh concentrate bende lain time weekends tuh..hehehe..

Esok pagi kene anto somi aiiiii tuh gie opis..balik keje, fetch somi kite, then terus shoot gie mid valley..hikhikhik..

2 comments:

  1. Wahh best ni..dulu selalu je pergi setiap kali ada baby expo macam ni. Sekarang ni dah tak sempat..huhuhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...