Friday, November 13, 2015

:: Eiii, Mencik La Cenggini ::

Mencik sungguh laaaaa..dh berapa kali dh try2 tp xlepas2 jugak tau..stress mak!!!!!..

Stress stress stress stress!!..

Kite stress main game nie haaaaaa..
nie haaaa game nieeee..mencik taukkkkkkk xlepas2 stage nie...urghhhh!!!..

Dah berhari2 berminggu2 xlepas2..ape yg susah nau pun xtau..grrrr!!..

Kat enfon kite nama game nie candy shoot..tp sebenarnye nama game nie zuma..somi kite kate kite duk layan game makcik2..sebab makcik2 je yg suke layan game zuma nie..hahaha..bengong je tau..

Penangan main game nie..berhantu betul..kalau kite dh start main game nie kat enfon, lakik panggil pun kite xpandang..jawab panggilan atau pertanyaan smbl mata kat enfon...lakik kite tuh pun satu, time2 kite nak main game nie la dan2 nak tanye mcm2..nak ckp mcm2..sebelum tuh tgh bersenang-lenang tgn xusik enfon xnk pulak gitu..selamba dengki..anak pun sama..dan2 la nak ngendeng ngan mommy..aduhhhh, time2 mommy main game nie la la ngendeng2 manja..smpkan kite larik gie tmpt lain..kadang tuh dh nak abis dh, sekali qisya dtg kalih2kan tgn kite..terus kuau ayat, "YOU LOST"..huwaaaaaaaaaaa...mekkkkkk!!!!...hahahahahaha..

7 comments:

  1. kalo main game mmg stress kalo tk lps2 level seterusnya nk2 plak nyawa dh tkde hehehe

    ReplyDelete
  2. Dulu akk suka main dkt lappy...kt hp mmg akk xpnh lg main games hehe...

    ReplyDelete
  3. ala..rindu nya zaman2 main game ni..hahha..memang tak jadi kerja apa bila dah mengadap game ni..

    ReplyDelete
  4. hahaha. lama dah xmain game ni.. seriuss kalau main game ni kene fokus je..

    ReplyDelete
  5. Akak akan stop bila akak rasa stress datang.. hehehe.. sampai siap delete game tu pun pernah.. ekekeke..

    ReplyDelete
  6. Haha... dah tak ada kerja lainlah tu sampai melayan game ni ye Falsya
    Bagus juga rehatkan minda tapi kalau dah lost tu jgn tension pulak!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...