Thursday, November 26, 2015

:: Cutting Fruit Toys For Qisya ::

Qisya kalau die tgk youtube mesti akan tgk cutting fruit toys nie punye video..so kite pun belikan la qisya toys tuh since die suke sgt tgk kan..every time tgk mesti akan suruh kite ckp buah ape bende yg org tuh tgh potong..pastu gelak ngekek suka..hehehe..

So one day tuh kite saje la tgk2 kat Lazada..ade ke jual cutting fruit toys tuh..sekali ade la kan..kite amek yg paling banyak la..ade 26 pieces dlm tuh..murah pun murah 50lebih kalau xsilap..
kemain lama nak menunggu smp..dekat 2 minggu ade kut..
time nie baru bgn tido..melepet kat kite..pastu kite ckp la, "mommy bought something for u..jom tgk nak"..kemain suke die bile tgk kite bukak plastic courier tuh..
dari mamai terus segar bijik mato tgk toys..terus ngadap jeeee toys tuh..ajak mandi pun xnk..asyik la duk geleng2 kepala tuh..geram betul..
ghalit sgt qisya main..mulut xberhenti bunyik2..hehe..
tp qisya xpandai lagi nak pegang pisau..xreti lagi mcm mana nak potong..

Sampaikan ajak balik pun xnak..kemain lagik..marah die bile kite simpan fruit toys tuh dlm bakul die..sambung pulak main dlm kete..bertuah punye anak..

Skang nie qisya suke sgt layan katun minions..smp je umah, xsempat nak duduk lagi die dh bg remote tv..bile die bg remote tv, tau dh die nak tgk ape..minions la aunties apo laie..bile kite mcm sorak2 smbl ckp, "who's wanna watch minions?!"..kemain die pun bersorak happy smbl tepuk tangan nari2 sikit smbl jerit "yeayyyy yeaayyyy"..chumel sgtttt..ahahhaha..

Mmg tetiap hari tv tuh bukak minions je la..;)
pastu kite lambakkan toys die kat situ..haaaa main la puas2..
mata tgk minions, tangan duk motong buah..hehe..
xtau la berapa lama tahan toys tuh..bile kite nak kemas tgk2 xde kawan die yg nak dicantumkan..rupenye buah2 tuh byk kat bawah sofa..hehe..

7 comments:

  1. tisya dlu ada gk..suka btul mainan cutting ni..kita yg br tgk dlu pn teruja haha

    ReplyDelete
  2. Rajin lah tolong mommy memotong buah lepas ni ☺

    Sama lah dengan bebudak kat umah tu. Minions hari²...ppffttt...

    ReplyDelete
  3. kihkihkih.. sama gakler dengan dak Nuha.. mainan ada je tercampak kat bawah sofa.. bila suruh kemas dipanggilnya dak Adik suruh kemas.. mahu tak hangin abgnya tu.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  4. nsb baik qisya suka main cutting kalau nak main kereta dh x lemah lembut.. hehe

    ReplyDelete
  5. Ajar potong buah kecik2..dh besar nti blh tolong mummy

    ReplyDelete
  6. amboi terujanya dia dgn mainan mummy dia beli. seronok tengok

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...