Monday, November 16, 2015

:: I Tawt I Taw A Puddy Tat ::

Dh mcm pelat sgt ke pe tah nyebut gitu..muahahaha..bukan getis getis nak pelat2 hokeyh u'olls..ade la sebabnye..sebabnye kenapa?..haaaa,  baca la smp abis kalau nak tau cite..ade hati nak baca tajuk terus komen lettew..wakakakakaka..

Rasenye semua yg follow blog kite n tau perihal, perkembangan semek kite tuh, mesti la tau ape trademark die kan..trademark yg buat kite rase majority org gerammmmmmmmm sgt ngan die..kirenye kalau nyebut pasal semek nie mesti akan sentiasa je la org mentioned betapa dieorg geram sgt ngan trademark qisya tuh..ehhh, semua org la..baik dak2 opis somi kite, kawan2 kite or die, ehhh majority la senang cite..

Nie haaaa trademark die..muncung sesaje..kite pun geram rase mcm nak kunyah je mulut kalau die wat muncung gitu..eeeeiiii, mengundang tau x mek!..
Pastu last saturday kite ade checked up kat ampang puteri..tinggal qisya umah mak kite..nak bawak kang kesian die boring menunggu lama..nie semua gambar belas ikhsan mak ngah qisya yg send kat group wassup..

Pastu mak ngah send lg gambar..katenye atok ckp qisya mcm tweety bird..hahaha..smp mak ngah wat gambar utk compare between tweety ngan qisya..
Nie haaaaa gambarnye..sama x sama x???..hahahahaa..
Mommy wuvs u tooo..geram la mommy!!!!..

Itulah sebabnye "i twat i taw a puddy tat" tuh..hehehe..

9 comments:

  1. ayo....qisya nie....u look so cute la dear...
    geram aunt tau...gelagat qisya nie buat hari isnin aunt happy...
    tersenyum je...love u qisya...muncung tu sama macam mummy kan..kan... :P

    ReplyDelete
  2. assalam Sya
    wah Qisya dh muncong2 mulut nya sebijik la mcm tweet bird tu haha
    masa umur diaorang gini mmg best sngt buat apa pun cantikk je kan sya..

    ReplyDelete
  3. Hihi.... siap reben pun sama polkadot tu:)
    Siapa tak geram tengok anak dara ni.. semakin pandai bergaya pulak tu.

    ReplyDelete
  4. comelnya... hihi.. nanti nak suruh luth ngorat..haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...