Friday, November 13, 2015

:: Moment Qisya Tiup Lilin ::

Nak celebrate birthday qisya beria xleh sebab time tuh kiteorg dekat langkawi..so mommy belanja nutella go satu..hahahaha..bile dh balik kl, kebetulan pulak ari apotah, semua ade kat umah mak kite..siap ngan pakcu makcu kite pun ade...so kite ckp la ngan somi kite alang2 semua ade nie, nak beli kek ke utk birthday qisya?..lepas tuh biasalah jawapan somi aiiiii..."boleh jer"..muahaha..

So petang tuh, mencarik la kami kek utk qisya..kite nak kek eskrem..kalau nak kek eskrem, apolaie, baskin robbins laaaa jawabnye..sebenarnye bukan utk anak pun..maknye yg lebih2 nak kek eskrem...kuang3..

Ke Aeon au2 la kami petang tuh carik kek qisya..

So inilah die rupenye kek qisya..
yummehhhh!!!..

Suke sgt qisya bile org ramai2 nyanyi lagu birthday utk die..kemain gelakkkkkk je die..happy mek, happy mommy!!..

Gambau semua gegau..sebab bukan mommy yg amek..hehe..gambau mommy xde sebab mommy xsempat nak carik tudung..;p
 mcm daddy je yg lebey2 nieh..ahaha..
 awat blur nau muke tuh mek..
 semua org die pandang..
hamboi gaya kemain lagik..dh mcm tgh bertanding pilihan raya..hahaha..

Rege kek eskrem kat baskin robbins dh makin mahal ke?..rasenye dulu xde la mahal mcm skang..ke mmg gitu rege dari dulu?..kite suruh amek yg kecik skit..murah skit la walaupun x semurah mana..tp daddy mek kate xpe amek je yg besau nie..utk anak die katenye..sekali setahun..baeklah..ikut daddy la..mommy okayh jer..

12 comments:

  1. ala.....
    nape comeyl sgt kek tuh... :(

    ReplyDelete
  2. Wah dah 2 tahun mek Qisya ni ye..
    Happy belated birthday Qisya..
    Memang dah mahal kek ais krim BB ni Falsya..
    Akak beli yg kecil utk Nabil tu hari pun dan RM106 belum GST lagi tu..

    ReplyDelete
  3. dapnye kek eskrem BR...suka la qisya...mommy lg suka kn..hehe...mmg mahal sejak dh gst lg mhl..aritu celebrates geng opis tk silap dkt 170 regenye

    ReplyDelete
  4. Tak kisahlah Falsya kalau kita mampu tak jadi masalah apa lagi ramai yg dpt menikmatinya
    Sukurlah... tengok Qisya pun happy bukan main.
    Dah pandai dan tahu happy bila dinyanyikan lagu happy birthday tu...

    ReplyDelete
  5. sis semalam akk tertgok hello mr perfect tu..tgk heroin tu mcm muka sis..comel..hahahaha

    ReplyDelete
  6. alaaa.. comelnya dia. Happy belated day qiaya

    ReplyDelete
  7. Alaaaaa...memasing tayang kek. Kecur ailio iolls tau.

    ReplyDelete
  8. amboiiii seronok giler nyer dia! happy besday mek!

    ReplyDelete
  9. dapnyaa kek aiskrim.. aiskrim saje pun sdp jgk.. hehe

    ReplyDelete
  10. sukenya mek qisya dpt potong kek... hahaaa
    nak cikit qisya...hihii

    ReplyDelete
  11. memang mahai dari dulu punggg. cuma mungkin dah gst ni lagi mahai ler kot

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...