Wednesday, November 4, 2015

:: Sunnah Food Supplement For Qisya ::

Asyik mommy je yg nak ber-supplement itu ini...qisya pun mesti la mommy bg jugak kan..xkan mommy je yg berhabis duit nk beli segala mcm supplement..hehehe..

Kite mmg dh lama dh nak beli kan supplement utk qisya nie...tp time tuh tgh kompius it's either nak beli qaseh or caliph..tp kite lagi tertarik dekat caliph..so end up caliph it is..elok nak beli je, tetibe byk sgt bende jadik kan lately nie, so terlupe la kan..baru nie kite plan nak beli..tgk2 kat IG..ade satu nombor nie boleh cod area2 umah kite..so kite contact la..saje je la tanye2 harga and whatnot..pastu bile kate nak beli, sekali org tuh kate boleh cod terus kat umah mlm tuh jugak..kite pun mmg terus boleh je la kan..

Sbb mikior ade cash money time tuh..baru withdraw duit belanja..ye la sebab kite kan xsuke bawak cash money bebyk..ngam2 belanja utk seminggu jer..tp bile dh beli caliph utk qisya, esok nak keje xde duit belanja..ngeee..konon kate kat somi pinjam duit die dulu pastu nnt nak bank in balik sebab malas nak kuar gie bank la and esok pagi xnk rushing2 menyinggah2 bank la..sudahnye smp skang terlupa nak bank in..mmg terlupe tp bile dh ingat tetibe wat2 lupe..mmg selalu gitu sebenarnye..wakakakakaka..eleh korang nak cebek2 mengata kite pulak, mcm la korang xpenah buat..ngaku cepat!!!!..huahuahuahua..
rase die sedap..rase berry..

Bile nak bg kat qisya, kemain terbuntang mato..sebab kite guna syringe..hihi..memula qisya rase kat bibir die dulu..pastu xnk lak dah..ingat ubat ke pe tah semek tuh..pastu mmg kite paksa gak la mcm bg makan ubat..susah nau..

Qisya baru je makan 2 hari..kalau nak tau perbezaan kene la tunggu lg sebulan..skang nie ayat baru semek tuh.."NO"..mak kite cite semalam asyik "NO" jeeeeeee..skit2 "NO"..skit2 "NO"..hahahaha..kiut!.. 

8 comments:

  1. aish belum pikir lagi nak bagi makanan sunnah...nak try jugak sebenarnya..tak nyempat2...ummi dia busy hal sekolah..kehkeh

    ReplyDelete
  2. sedap ehh..klu sedap, nk belikan gak la utk danish..

    ReplyDelete
  3. Cuba guna sudu Falsya.
    Guna syringe kan macam makan ubat itu yg Qisya said NO.
    Dia dah pandai kan.. mestilah asyik no..no.. aje:)

    ReplyDelete
  4. oh caliph ..ramai yg try product ni skang kn sis.
    mnt share yee info lepas 1 buln qisya guna :)

    ReplyDelete
  5. makin bijak mek sekarang....nak jadi kakak dh...

    ReplyDelete
  6. bnyk baca review pasal caliph ni.. nk beli tuk ank kan xde ank.. beli makan sndiri blh jgk ni.. hehe

    ReplyDelete
  7. Selain kuasa doa, insyallah dgn pmakanan y baik amt mbntu pkembangan ank2 kita

    ReplyDelete
  8. eh anak kita makan tue satu syringe x cukup..siap nak makan byk2..sedap sangat la tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...