Monday, November 30, 2015

:: Kisah Jantung & Cinta ::

Semalam kite dating berdua dgn somi kite..qisya ikut mama (kak long) gie wedding staff die kat banting..xkemana pun kami semalam..gie clarks punye sale kat jaya one, pj..pastu gie nsk nak stock up groceries..after nsk terus ke giant semata2 nak stock up kite punye vitamin water dalam fridge tuh..ngeeee..

So berborak la kami lakik binik dalam kete..and nak dijadikan cite, armrest kete somi kite spring dh patah..sebab ade budak yg ingat die ringan selalu jadikkan armrest tuh seat die..ishhh u'olls nie..xkan la kite kut..kemain kecik nau la pulak montot kite nak squeeze masuk duduk kat tengah2 in between seat driver ngan co driver tuh..opkos la semek sorang tuh..itu mmg port die duduk kalau dlm kete daddy die..hihihihi..

Sementara nak tunggu stock ade, terpaksa la mengadap armrest yg asyik la terbukak je penutupnye..kirenye kalau drive kete somi kite tuh xboring la sebab ade "kawan" berborak..dah tuh, asyik terbukak je pastu terhayun2 atas bawah mcm org tgh berckp..kihkihkih..

Semalam bile berborak2 ngan somi kite, berapa banyak kali la pulak asyik terbukak2 jer..

Isteri, "tuh ha "kawan borak" u dari td duk "menyampuk" bile kite borak"
Somi, "biasala..itu cinta hati i tuh"

Isteri, "hamboih..kemain cinta i..i nie ape"

Somi, "u jantung hati aiiii"

Isteri, "aikkk, kenapa pulak i jantung, yg ini cinta hati..sampai hati domok"

Somi, "ehhh, jantung la lg penting..jantung sentiasa ade dgn i..xkan boleh hilang..cinta kalau dh xde, boleh hilang mcm tuh jer..xde kesan..jantung selamanye akan berdenyut..selamanye akan dekat ngan aiii..xkan boleh hilang..sebab tuh la u jantung hati aiiiii..romantik kan romantik kan i..hikhikhik"

Isteri, "hahahahahahaha..bengong tau domok nie..hahaahhahaha"

Somi, "u domok"

Isteri, "u la domok" 

Somi, "u la domok..u kan domok jantung hati aiiiiiii"

Hahahhahhahaa..gelak besau kite semalam tau..somi kite jenis romantik yg bukan mcm sesetgh lelaki la, "lautan api sanggup abang renangi", "akanku petik bulan dan bintang demimu sayang"..owh no no no no..ayat2 romantik somi kite stok kalau keluar dari mulut die rase mcm nak gelak guling2 jer..gerammmmmm je kadangggg tau..ahahahaha..
ailebiu domok!!!.. #fefillingbighoh.. wakakakaka..

7 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...