Tuesday, November 24, 2015

:: Diapers & Wipes Caddy / Mintak Pendapat ::

Jumaat lepas after keje kite gie baby expo kat mid valley..fetched somi kite kat ofis die then terus shoot ke sana..xcarik banyak barang sgt pun...just nak carik botol susu, diapers, wet tissues, ngan baju2 skit..pastu nk stock up susu2 qisya...tuh je la pun..kalau ade terbeli barang extra tuh jenis yg ternampak2 la..hehe..

Kite xlama pun kat baby expo tuh..perut kite senak dan ketat..ngan pinggang sakit lg..ngan nak bawak barang2 lagi..

Tapi mmg ade pun terbeli2 barang2 yg ternampak2 nie..muahaha..tgh2 beratur nak masuk kat booth tommie tippee ternampak satu bende yg menarik sgttt..
nie haaaa die..diapers & wipes caddy..boleh letak segala mcm barang2 baby dlm tuh..diapers, wipes, lotion2, minyak2, krim2, ehh segala bagai macam la yg baby punye..

Murah je bende alah tuh..RM49.90 jer..kalau x harga mahal kut..kite penah tgk kat luar harga die RM150..dgn harga gitu mmg idok ler nak beli..tuh yg bile nmpk 50hengget terus grab tuh..mcm best je..ingatkan nak guna utk baby..tp skang dh guna utk kakak..alaaa sama je pun barangnye nnt..cumenye kakak pakai dulu je la..ngeeeee..

Nak mintak pendapat nie..

Kite skang nie tgh kompius nie..kompius nak beli set pantang yg mana satu..after narrow down few choices, kite plan nak beli tanamera..mmg dh stick to that dh pun..tunggu nak beli jer..sekali biras kite mentioned pasal spa n ma..bile tgk2 mcm eh eh macam menarik la pulak..terus kompius balik..ahahahahaaha..

Bile rase mcm dh nak beli spa n ma, wassup laki kite..sekali laki kite tanye okayh ke spa n ma tuh..review mmg la xbyk pasal spa n ma..ade pun takat 2 3 review jer..pastu laki kite suruh tgk2 tanamera balik..bile dh google2, terus mcm urghhhh, mcm mana nie..kompius dh nieeeee...xtau mana satu nak amekkk..haruslah tanye somi..sebab yg membayaunye nnt en somi..muahahaha..

Tanamera ke Spa n Ma?..

Tanamera mmg kite tau ramai yg pakai..n plus byk review-nye..ade sape2 penah pakai spa n ma???..

Anak kedua baru tergedik2 nak pakai set pantang segala bagai..sebab time anak first excited nak mencarik barang2 die jer..nie bile anak no 2 byk brg dh ade, baru la terpikir nak beli set pantang nie..cumenye kite kompius nak pilih yg mana?..

Any suggestion?????...

7 comments:

  1. pada sue, sue tak penah pakai dua2 produk tu..hahahah...tp kalo ikut sue yg pemalas, minta tampa ni....sue beli yg loose2 je...mana nak guna je....pastu kalo yg untuk dalaman, sue makan jamu kencur N habasyi oil je...tu pon yg makan selepas abis jaundice anak2...riso jugak kan....tp sue beli yg loose pon, mcm minyak urut, krim panas, scrub+minyak zaitun

    ReplyDelete
  2. OK, no comment.
    Sebab saya tak pernah berpantang!
    Hahahaha

    ReplyDelete
  3. Akak pakai set anugerah jek..so x reti nak komen..sb biase yg mahal2 x pakai sgt pun.end up membazir je

    ReplyDelete
  4. Xpenah beli 2-2..akk pakai yg loose2 aje sbb jiwa xkental nk pakai betul2..kehkeh

    ReplyDelete
  5. Ikut kata laki jgn ikut kata hati...ehhh....yg nk membayaunya dia..tp elok la beli tanamera tuh....

    ReplyDelete
  6. Ikut kata laki jgn ikut kata hati...ehhh....yg nk membayaunya dia..tp elok la beli tanamera tuh....

    ReplyDelete
  7. Falsya..this time akak pakai set anugerah.. yg best bila pilis dia jenis cecair and cream perut bau apple.. tapi jamu dia kurang kick.. so akak makan phytonatal from NR..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...