Thursday, November 12, 2015

:: Cuma Nak Pesan ::


Quote nie mmg dari dulu kite praktik kan..

Which bg kite mmg betul..kalau org yg bersungguh-sungguh nak kan kite, die akan layan n jaga kite betul2..

Never in my life kite wujudkan situasi di mana perigi carik timba..xpenah lg la seumur hidup kite, kite terkejar-kejar dekat seseorang..tunjuk beria yg kite suke dekat seseorang tuh..never!!!!..sbb ego kite tinggi kut gamaknye..ego as a wanita la..and yg penting maruah sebagai seorg perempuan..ye la kene la jual mahal, xkan nak senang2 gitu je kan..lg kite jual mahal, lg la org rase tercabar..muahahaha..

Tapi mmg betul la..boleh rase la sebenarnye..xnk cite pasal yg lps..buat ape nak cite kan sebab sekarang nie cite kite lg best dari dulu tau..hehehe..

Bile org yg bersungguh nak kite, die akan layan kite dgn baik..boleh terima kite seadanye..boleh tahan dgn perangai kite yg sometimes mmg menguji tahap kesabaran die to the max but then die masih boleh bersabar lg dgn kerenah kite dan masih boleh lg layan kite dgn sebaik boleh padahal dlm hati die sakit menahan marah..ngeeee..dan kepentingan die hanyalah isteri dan anak2 jer..byk la lagi sebenarnye kalau nak elaborate kan psl quote tuh..org yg rase je akan tau mcm mana bersungguhnye die dekat kite..

Dan "die" itu adalah somi saya..

Walaupun somi kite bukan jenis romantic kinda husband, and seriously mmg kite x kisah pun sebenarnye, sebab die romantic dgn cara die sendri..and plus, bile die boleh terima kite and tahan dgn peel kite yg xmenentu nie, itu bg kite dh sgt sgt sgt romantic..and im sooooooooo thankful for that..

#ilebiudomok..
#143domok..
#hugsandkisses..

8 comments:

  1. Yang penting.. saling lengkap melengakapi kan Falsya..
    Terima seadanya.. bertambah kasih sayang..

    ReplyDelete
  2. Ayat ni memang kena fikir sebelum membuat keputusan untuk kahwin...
    syukur Alhamdulillah...setakat ini nieyl bahagia walaupun belum ade rezeki nak dpt baby... :)

    ReplyDelete
  3. Kadang kita rasa pasangan kita tak romantik tapi mata org lain tengok sebaliknya Falsya
    Jadi mungkin pada Falsya daddy Qisya begitu tapi dari pengamatan kakak dia ada ciri pasangan yg romantik.

    SO... ia sangat subjektif tau.

    ReplyDelete
  4. Akk setuju dik.setuju sgt...
    Mcm hubs akk la..dia pun xromantik tau..
    Tp ttba je beli hadiah birthday..
    Pastu ckp tu utk birthday u..
    Padahal lmbt lg kot birthday ahkak..
    Kelako pun ye

    ReplyDelete
  5. kannnnn...syg laki kita kan dik...! :)

    ReplyDelete
  6. Betul..dia akan jaga kita dengan baik.bimbing kita supaya kita tak terjerumus..memang susah nak jumpa yang boleh terima kita liar dalam,tapi kalau dah jumpa terima lah dia ..

    ReplyDelete
  7. betul sangat2... cari pasangan yang terima kita seadanya...

    bertuah kita semua dapat suami yang sayang kita sangat2...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...