Tuesday, November 17, 2015

:: HariJadiKuHariIniYangKe23Tahun ::

Hari nie genap la kite 23tahun..syukur masih diberi nafas utk bernafas dibumi Allah ini..terima kasih yg xterhingga dekat mak kite..sebab pada tarikh ini, die yg menahan sakit contraction yg teramat sgt, die yg dh bermati-matian, bagai nyawa dihujung tanduk org kate, semata-mata nak keluarkan anak die yg no 4 nie dari dalam perut..bersalin di rumah tanpa bidan disisi..anak no 4 die nie dh keluar baru la bidan smp..terima kasih mak...adik xdpt nak balas semua tuh dekat mak..ehhh sedih pulak tetibe..bile dh penah rase semua sakit tuh, and some more now tgh memboyot, tuh yg tetibe sedih tuh..;(

Kite xtau nak ckp ape sebenarnye..just nak bgtau yg arinie birthday kite jer..and tq so so so much to those yg wish kite dekat fb..now tgh kebizian, bile kefreean nnt akan ku balas birthday wishes yg byk2 dekat wall kite nyeah..hehehe..

somi, "birthday present domok postpone time i dpt 
bonus nnt nyeah..itu hari kat langkawi dh overspend"
*ehhh, ade jugak ke birthday present..ingatkan periuk vision ngan silver plated punye bekas2 tuh birthday presentnye..tp jgn disebut2 pasal itu..diam2 je sudah..bende2 gini xleh lurus sgt..kang somi kate "aah kan, so xyah la birthday present"..kihkihkih*
isteri, "okayh..i xkisah tp jgn nnt dh smp time wat2 lupee..hehe"
somi, "penah ke i lupe selama nie..domok nak ape?"
isteri, "i nak jam"
somi, "kemain byk jam nak jam lagi"
isteri, "i nak jam kaler hitam"
somi, "haaaa okayh dh ade dh jam utk u..jam loceng ikea i..kaler hitam la tuh..
okayh jam dh ade dh tunggu nak wrap je..hahaha"
isteri, "selamba je..huuhh"

Macam hape je kan...jam locenggg katenye..hahahaha...

*Ehhhhhh jap jap, ade ke yg caya arinie umur kite genap 23 tahun..wakakakakakaka*

15 comments:

  1. happy birthday dear sis...
    caya je sbb sis comel...hahahaha
    semoga panjang umur...murah rezeki
    dan bahagia selalu

    ReplyDelete
  2. amboi 23thn ye..hehe..anyway happy busday, smoga pjg umur,murah rezeki & dipermudah deliver baby nanti

    ReplyDelete
  3. Sanah helwah si cantik manis Falsya..
    Semoga usia dirahmati Ilahi hendaknya..
    Dikurniakan kesihatan yg baik..
    Bahagia selamanya dengan dak Domok hehhehe

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah
    happy birthday .
    caya je
    awet muda :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari jadi ..mesti lah percaya..kalau kata umur 18 pun kami percaya tau..
    hahahha

    ReplyDelete
  6. happy bestday awak... sebaya kt kan 23 tahun hihihihihi semoga di panjangkan umur dan di murahkan rezeki

    ReplyDelete
  7. sanah helwah (^___^) ... mudanya... kak is dah nak masuk 3series dah tahun depan... uhukkkk (T____T)

    ReplyDelete
  8. hepi bday lagi skali.. #muahciked

    ReplyDelete
  9. hapy birthday.. asal muda dr kita ni.. hehe

    ReplyDelete
  10. Happy Belated Birhday kak. May Allah bless dunia akhirat :D

    ReplyDelete
  11. Kalau baru 23 kena panggil kakak ni auntie aje Falsya
    Sebab anak sulung kakak pun baru 20 tahun.

    tak kisahlah apa pun nak wish you happy birthday dear!

    ReplyDelete
  12. happy besday falsya..

    la baru 23 tahun..muda lagi...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...