Wednesday, November 11, 2015

:: Kite Jadi Model Tudung? ::

Ade one day tuh biras kite wassup..die send gambau..
gambau nie..

Dengan caption, "babe, mcm muke u"..

Hahahahaha..memula kite xnmpk lg siapa yg mcm muke kite sebab gambau lambat nak loading..sekali bile dpt..ehhh, ahahahaha..tergelak2 kite tau..

Biras kite kate die smp terkejut ingat model tuh kite..kihkihkih..

Biras kite bukan the only one la yg ckp gitu...sebelum die pun ade jugak org2 yg ckp bende sama..salah sorang ade akak tuh wife dak opis somi kite..kebetulan die pun jual tudung..siap ckp, "awak jadik model tudung akak la..sign kontrak ngan akak je la nyeah"..muahhahaha..

Sama ke u'olls..jap jap kasik up gambau kite jap..
xtau nak letak gambau mana..itu gambau latest..

Sama ke?..ke sebab features muke model tuh sama ngan kite so nmpk muke kami sama..maknenye kalau sama, kite kite kite kite boleh jadik model tudung la..ade sape2 nak hired kite jadik model tudung u'olls...*muntah ijo*..wakakakaka..larikkkkk!!!!!..

13 comments:

  1. yup... betul sis... ada iras.... sesuaikan klu jd model tudung... :)

    ReplyDelete
  2. OK...sama..mmg kalo tak kata..mmg sue nak kata..mmg sama....baru nak tanya..hahahhaha....egatkan nak tunjuk toturial tu..hahahahahha

    ReplyDelete
  3. mmg ada iras sis
    kalau makeup lelawa..pakai ctc lens.
    mmg sebijik kot...hahahahha

    ReplyDelete
  4. haah la sama!!ooo dlm diam! meh sini sign kat dada plis...kekekkee...

    ReplyDelete
  5. yela kak..sama ar...huhu..
    nasib nieyl x wassap dlu..huhu..

    ReplyDelete
  6. eh..haahlah sama giler...betul ke gambar tu bukan akak??sebijikkk giler ni..

    ReplyDelete
  7. ada iras..leh jd model tudung hehe

    ReplyDelete
  8. kembor makpak lain2 nih...hahaaa....

    ReplyDelete
  9. sebijik sama sya..tang perot jer tak sama..kakakakka..

    ReplyDelete
  10. eh ehhh hahahahhaa.. ter-feature pulak kat sini :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...