Wednesday, November 25, 2015

:: Bahana Typo ::


Hahahhahahaa..

Kalau mcm kite yg terkenal dgn queen of typo dlm group bffs kite kat wassup tuh tah mcm mana la kan..eleh, ikutkan sama je semua dlm group tuh kaki typo..baik banana, naha ngan rodhi..it just that, perasan x perasan or malas nak tegur jer..hahahahhaaha..

Kalau somi typo gitu, balik umah je, rotan nyorok belakang badan..somi masuk je, gertak ngan rotan, "bak mai tepon nak tgk sape dayang nie"..wakakakakaka...gaya gitu dah mcm queen control sgt kan..ckp ikut ailio mmg senang..tp cube buat betul3 tengok..kene jerkah skit nnt, terus sentap, mengalir2 berjurai2 air mata..pastu naik bilik atas sambil hentak2 kaki kat tangga...wahahahahahaha..soo u sya oiiii!!..ngeeee..kadang somi kite xde la tengking herdik jerkah..ishh mmg susah la sebenarnye die nak wat gitu walaupun pangai kite menguji tahap kesabaran die to the max..bertukar nada suara, tertinggi sikiiiiiittt volume je pun dh boleh buat kite menangis teresak2..manja nau..

Kesahihan berita nie kite xsure la sebab to be honest, kite xpercaya paper harian metro..xkisah la cite pasal nie org edit ke photoshop ke, or xedit ke cite nie..sebab mmg kite x percaya each and every story yg harian metro kluaukan..membongak yo sumo tuh..suke exaggerate cite bg power..hiks..

9 comments:

  1. Betullah Falsya... kadang saja sebab nak suruh org beli paper dia
    Kakak memang tak beli - baca online adalah:)

    ReplyDelete
  2. typo ngan bff ok lg...tp kalo typo mcm tajuk berita tu kena siasat hehe

    ReplyDelete
  3. haha selalu typo sbb nk cpat takut sempat org lain samput dulu..

    ReplyDelete
  4. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete
  5. hahahaahahaha mamposssss...sebab S dan D je ke? lawak pun ade heeheheheheeh

    ReplyDelete
  6. Huruf S dengan D kan sebelah-menyebelah.. kihkihkih.. tapi Harian Metro baca tu boleh, percaya memang tak arr.. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...