Wednesday, November 25, 2015

:: Dengan Ini Saya Mengisytiharkan ::

Bahawasanyaaaaaaaaaa, 

Saya dh gumukkkkksssssss...

Muahahahahahahaha..
astaga gumukssssnyeeeee...

Nasib baik sebelum tau pregnant berat kite dh turun almost 10kilos..kirenye bile pregnant badan naik, xde la nmpk sgt..kengkononnye laaaaa...hehehe..

Tapi xpe, kite suke je gumuksss gini..gumuks ade sebab kan..bukan gumuks xde sebab..pregnant this time terasa la yg berat kite xberapa nak naik kalau nak compared ngan pregnant time qisya..berat still la naik..xde la kate berat xnaik langsung..tp rasenye xde la seteruk mcm time qisya dulu...dulu rasenye 6bulan lebih dh xnmpk rupe kite dh..hahahaha..mmg gumuk nauzubillah..dh mcm belon dh..ngeeeee..

Badan kite start naik bile kuar dari hospital dulu..lepas tuh mmg naik mendadak..nak kate kite melantak pelahap makan makanan byk idok ler jugek..effect ubat2 yg doctor bg buat badan kite naik..tp xpe la..kite okayh je..janji kite masih boleh pakai semua jam2 ngan cincin2 kite, jam2 ngan cincin2 kite pun xterseksa, masih loose lagi, kire berat kite still under control la..waktu qisya dulu kalau nak diikutkan, time2 nie dh xleh pakai jam ngan cincin dh..huahuahuahua..

Cumenye kite xpaham sesetgh org nie..kenapa nyeah mulut tuh lajak sgt boleh ngutuk2 org yg ngandung gemok la, hidung kembang la, itu la ini la..kenapa nyeah..hellloooo, gemok sebab pregnant kut..agaknye kalau xpregnant ngan badan gemok gini, tah ape yg dikutuknye..

Jgn nak expect yg semua or kalau pregnant badan maintain mcm scha al-yahya la..

8 comments:

  1. tu kalo kena depan sue, mau kena ngan sue tu...suke2 kata gemok kan..ada la sebabnya domok gitoo..bukan sesaja..tp kalo domok pon, pehal nak ngutuk jugak....hahahahha..marah sat

    ReplyDelete
  2. Bior la lantak org yg mulut puaka tu Falsya oiii..Akak preggy dulu pun paling berat 56kg...org kutuk gak..tp elok je anak den lahir cukup berat 2.9kg...

    ReplyDelete
  3. gemuk berisi takpe sya..bukannya gemuk lemak..heheheee

    ReplyDelete
  4. Nanti lepas bersalin kurus balik. Hehehe :D Ceria muka ibuu mengandung

    ReplyDelete
  5. tkpe mok2 sbb pegnant..yg kita tk peknen mok2 camner hehe

    ReplyDelete
  6. Kalau pregnant tak gemuk pun bahaya juga - mahu-mahu doktor tanya tak sudah
    Mestilah berat kena naik - kalau tak naik pasti ada yg tak kena.

    ReplyDelete
  7. SR dah gemokkk jgk ni..xpregnant tp..hari2 makan nasi.. enth2 org kutuk apa lah yaa.. go2 bln 12 nk diet..tngal sbulan je lg ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...